Groei

Vanaf nu zijn T-Mobile en Tele2 één krachtig merk voor de zakelijke markt

Op 13 juni 2022 brengen we alle activiteiten voor de zakelijke markt (T-Mobile B2B + Tele2 Zakelijk) samen onder de merknaam: T-Mobile Ondernemen. Eén merk dat ondernemend Nederland verbindt aan de mogelijkheden van nu en dat in service een stap verder gaat. Ben je benieuwd waarom we deze stap nemen? In dit interview met Léon Toet (Directeur T-Mobile Ondernemen) lees je er alles over.

Clock 2 min

Eén zakelijk merk; wat betekent dat?

”Met de komst van Tele2 Zakelijk voegen we een scala aan vaste diensten, zoals glasvezelverbindingen en veilige bedrijfsnetwerken toe aan het ijzersterke mobiele portfolio van T-Mobile Ondernemen. Ik noem dat ‘de kracht van twee-in-één’. T-Mobile Ondernemen is een complete connectiviteitspartner voor klanten; van ZZP’er tot grootzakelijk, van overheidsinstantie tot de kroeg op de hoek. Als T-Mobile Ondernemen gaan we onze zakelijke klanten unlimited bedienen en de markt verder opschudden. Tele2 blijft trouwens wel een merknaam in de consumentenmarkt.’’

‘Ons vakmanschap is de connectiviteit. Wij zorgen dat het werkt en nemen die zorg van ondernemers uit handen.’

Waarom is er gekozen voor T-Mobile Ondernemen?

“Dat we nu kiezen voor de slagkracht en de herkenbaarheid van één magenta merk voor de zakelijke markt is een logische stap. Daar werken we al geruime tijd aan. De afgelopen twee jaar hebben we gebruikt om ons portfolio, dienstverlening, systemen en processen steeds verder te integreren en te verbeteren. En nu nemen we de volgende stap: we treden naar buiten als één krachtig merk voor de zakelijke markt buiten. Maar T-Mobile Ondernemen is niet zakelijk en kil, de rol gun ik andere marktpartijen. Wij staan naast de ondernemers, adviseren directeuren en inspireren IT-managers. Vandaar ook de keuze voor de naam T-Mobile Ondernemen.”

Wat zijn de uitdagingen waar T-Mobile Ondernemen bedrijven mee kan helpen?

”ICT wordt steeds bepalender in het bedrijfsleven. Ondernemers en organisaties kunnen en willen met nieuwe ontwikkelingen meebewegen. Hybride werken heeft de toekomst, maar binnen alle technologie staan de mensen centraal. Connectiviteit, efficiëntie, productiviteit en werkgeluk liggen in elkaars verlengde, wat mij betreft. Voor ondernemers is het van belang dat medewerkers met elkaar zijn verbonden alsof ze zich op één plek bevinden en dat ze overal toegang hebben tot alle applicaties en data. En dat regelen wij voor ze. Of ze nou 3, 300 of 3.000 medewerkers hebben.”

Hoe verbinden wij organisaties aan de mogelijkheden van nu?

“T-Mobile Ondernemen beschikt over een eigen glasvezelnetwerk en een hoogwaardig mobiel netwerk van wereldklasse. Wij hebben nú al rekening gehouden met de toekomst: steeds meer apparaten die online komen, groeiend dataverbruik. De uitrol van 5G en glasvezelnetwerken, de opkomst van Internet of Things, het belang van security en beschikbaarheid, we zijn er op voorbereid. En naast de optimale connectiviteit bieden we samen met onze partners ook totaaloplossingen voor de nieuwe hybride en mobiele werkplek. De techniek leveren is één ding, om het op de juiste manier in te zetten het te laten werken moet je je verplaatsen in de (toekomst)plannen en bedrijfsvoering van de ondernemers en bestuurders die de diensten gebruiken. De optimale klantbeleving. Wij hebben klantervaring ook verankerd in alles wat we doen. En we zijn er echt trots op dat we ons nu al onderscheiden met een zeer hoge klanttevredenheid!”

Niets houdt je tegen

“T-Mobile Ondernemen is er klaar voor! We hebben, de mensen, de oplossingen, het netwerk, de dekking, de partners en de tomeloze ambitie! Wij staan klaar om ondernemers te helpen. Nu en in de toekomst. En met de kracht van twee-in-één houdt niets ons tegen!”

Ontdek wat T-Mobile Ondernemen voor jou kan betekenen.

T-Mobile