Groei

Hoe FC Utrecht Business Club leden in een T-Mobile campagne terecht kwamen

Sinds 1 juli 2020 is T-Mobile hoofdsponsor en innovatiepartner van FC Utrecht. We startten ons hoofdsponsorschap met een winactie voor supporters. Parallel lanceerden we een actie voor leden van de FC Utrecht Business Club. Zij kregen de kans om de hoofdrol te spelen in hun eigen reclamecampagne, betaald door T-Mobile. De campagne was een spin-off van onze landelijke ‘Back in Business’ campagne die was bedoeld om onze zakelijke klanten in het zonnetje te zetten. En met de Business Club van FC Utrecht deden we dit nog even dunnetjes over.

Clock < 1 min

Back in Business 

Omdat veel ondernemers hard getroffen worden door de coronacrisis, hebben we reclamebudget en advertentieruimte beschikbaar gesteld voor onze zakelijke klanten die extra steun konden gebruiken. En op 1 juli werden ZZP’ers en kleinzakelijke bedrijven uit de FC Utrecht Business Club ook uitgenodigd om mee te doen aan deze Back in Business campagne.

Profileren

Ze hoefden zich slechts aan te melden met een motivatie. Zo konden ondernemers de heropening van bijvoorbeeld hun café, sportschool of schoonheidssalon kosteloos promoten met een on- en offline reclamecampagne, via onder meer out-of-home advertising, huis-aan-huis folders en display advertenties op social media. Dim Damen van Rosco Catering legt enthousiast uit hoe deze actie heeft bijgedragen aan de herstart van het bedrijf: “Met deze actie hebben wij ons heel goed kunnen profileren en wij voelen ons vereerd dat wij samen met T-Mobile en door de actie van FC Utrecht hieraan mee hebben mogen doen! Rosco is Back in Business.”

Vergroten bereik

De Back in Business-campagne was een groot success. Zowel landelijk als in Utrecht. Naast Rosco Catering waren ook City Center Lodge, Facility, Talentmapper, Merchandise Essentials, La Vie Meeting Center, The Power Community en Antonia Lounge Boat waren te zien op meer dan 140 abri’s in Utrecht, Amersfoort, Hilversum en Amsterdam. Er werden zo’n 150.000 folders verspreid en online werden de advertenties meer dan 1 miljoen keer getoond. Steffan van Oudenallen van La Vie Meeting Center: “La Vie Meeting Center Utrecht is Back in Business en dat is mede mogelijk door de gave campagne van T-Mobile, in samenwerking met FC Utrecht. Veel dank T-Mobile voor het vergroten van ons bereik. Veilig bijeenkomen blijft bij La Vie centraal staan!”

Beeld: T-Mobile