Groei

Benieuwd hoe snel jij gehackt kan worden? Bekijk nu ‘Ik weet je wachtwoord’

Het beeld dat hackers duistere types achter grote schermen vol onleesbare tekens zijn, is vertekend. Hacken is kinderspel en CEO-fraude gebeurt op grote schaal. Door in te spelen op de kwetsbaarheid van de mens word je cloudomgeving binnen no-time gehackt. Benieuwd hoe je cybercriminelen te slim af bent? Kijk nu de Let’s Talk Business webinar ‘Ik weet je wachtwoord’ on demand terug.

Clock 2 min

Tijdens deze gloednieuwe Let’s Talk Business krijg je een kijkje in de duistere wereld van internetcriminelen. De versnelde digitale transformatie als gevolg van nieuwe technologieën heeft een ontwrichtend effect gehad op bijna iedere sector. Ook heeft het de bezorgdheid aangewakkerd over privacy, vertrouwen en algemene veiligheid voor zowel consumenten als bedrijven. Bewustwording rondom cybersecurity is een groot gebrek bij veel bedrijven. Ook je eigen gezinsleden kunnen afgeperst worden om jouw organisatie te raken. Werkt een keer in de zoveel tijd je wachtwoord niet meer? Laat dit een waarschuwing zijn! En zo zijn er nog meer signalen waar je alert op kunt zijn om je privacy te beschermen.

Ik weet je wachtwoord

Founders_gehackt-worden-web2

Techjournalist Daniël Verlaan is een van de sprekers tijdens de Let’s Talk Business. Hij maakt verhalen over hackers, cybercrime en de duistere kant van het internet. Voor zijn boek ‘Ik weetMO_Ik-weet-je-wachtwoord_transparant je wachtwoord’ ging hij undercover in schimmige netwerken. Als bedrijf denk je misschien goed gewapend te zijn tegen cyberaanvallen, maar hoe zit dat op kleine schaal? Cybercrime is namelijk dichterbij dan je denkt: in je privéleven om precies te zijn. Hackers proberen zo lang mogelijk en ongezien toegang te krijgen tot je cloud, om jou vervolgens met de verzamelde informatie af te persen. Daniël laat in zijn presentatie zien hoe belangrijk het is om je cloud goed te beveiligen, zowel voor jezelf als voor anderen. Wil je gratis zijn boek ‘Ik weet je wachtwoord’ ontvangen? Meld je hier aan en vul je gegevens in.

Let’s Talk Business met Samsung

Founders_gehackt-worden-web1

Spreker Nick Dawson is een veteraan op het gebied van bedrijfstechnologie met meer dan 20 jaar ervaring, waarvan de laatste 16 jaar op het gebied van bedrijfsmobiliteit. Hij leidt het wereldwijde B2B software en services team op het hoofdkantoor van Samsung Electronics in Zuid-Korea. De beveiligingsniveaus die nodig zijn om je persoonlijke en zakelijke gegevens te beschermen zijn ingewikkeld en voortdurend in ontwikkeling. Nick vertelt tijdens zijn sessie over de voordelen van een full-stack embedded security model, met als voorbeeld hun eigen Samsung Knox platform. Hiermee kunnen Samsung-klanten hun endpoints beveiligen, configureren, implementeren en beheren volgens specifieke eisen. Daarnaast kunnen Samsung-partners extra waarde, mogelijkheden en beveiliging bieden voor hun eigen oplossingen en diensten op Samsung-apparaten.

Webinar direct terugkijken

Deze webinar heeft onlangs plaatsgevonden. Maar gelukkig kun je ‘m vanaf nu direct on demand terugkijken. Onze sprekers laten met verbluffende voorbeelden zien hoe belangrijk privacy en vertrouwen is én hoe makkelijk het is om gehackt te worden. Cybercriminelen mysterieus en ongrijpbaar? Na deze Let’s Talk Business ben je ze altijd een stap voor. Kijk deze webinar nu direct terug!

Beeld: Shutterstock