Groei

In deze grillige tijden de wendbaarheid van je bedrijf vergroten? Twee experts vertellen je hoe!

We leven in een veranderende wereld waar mens en technologie genoodzaakt zijn hand in hand te transformeren. Door al die bewegingen in de maatschappij, veranderen ook veel dingen voor jouw bedrijf. Benieuwd hoe je hiermee om kunt gaan? Twee experts geven je nieuwe inzichten tijdens een gloednieuwe T-Mobile Webinar.

Clock 2 min

Op woensdag 28 oktober kun je weer digitaal aanschuiven bij een nieuwe T-Mobile Webinar. Deze inspirerende en interactieve sessie zal gefocust zijn op de ontwikkelingen van nu. Arko van Brakel en Niels van der Tang nemen je mee in de veranderende wereld, leer je hoe je onderneemt met impact en hoe je in de dynamiek van vandaag en morgen de  bereikbaarheid en connectiviteit van jouw organisatie wendbaarder maakt.

Ondernemen met impact

Founders_webinar_groeien-is-loslaten_web3

Arko van Brakel is een expert in ondernemerschap. In zijn visie is ondernemerschap veel meer dan het hebben van een eigen bedrijf. De manier waarop we omgaan met tegenslagen en veranderingen is misschien wel de beste graadmeter voor de wendbaarheid van je organisatie. Disruptie is dan ook een scherprechter voor ondernemerschap. Sommige disrupties, zoals de opkomst van e-commerce, lijken betrekkelijk langzaam te gaan. Andere disrupties, zoals de ontwrichtende effecten van Covid-19, gaan verrassend snel. Toch zijn de basisingrediënten om hier als leider, of als ondernemer mee om te gaan dezelfde: wie wendbaar genoeg is om mee te bewegen met de trends, wint. Of overleeft in ieder geval. Wendbaarheid begint met een strategie die gebaseerd is op vertrouwen, transparantie en psychologische veiligheid. Zodat we, ook als mensen thuiswerken, in control zijn zonder elkaar te controleren. Faciliterend leiderschap staat daarbij centraal. Want mensen die thuis grote besluiten kunnen nemen, kunnen dat ook op hun werk.

De wendbaarheid van je bedrijf vergroten

Founders_webinar_groeien-is-loslaten_web2

Niels van der Tang werkt als Connectivity Portfolio lead voor T-Mobile Ondernemen. Niels vertelt tijdens zijn sessie hoe T-Mobile ondernemers en organisaties ondersteunt op het gebied van bereikbaarheid en connectiviteit. Want een wendbare, flexibele organisatie betekent verandering over vele assen. Digitale transformatie faciliteert in veel gevallen, waarbij cloud en connectiviteit een belangrijke invulling geven. Slimme bereikbaarheidsoplossingen maken het mogelijk om als bedrijf de klant echt centraal te stellen, juist in een tijd waarin iedereen locatie-onafhankelijk moet functioneren. De juiste connectiviteit biedt de kans om je informatie altijd en overal toegankelijk te maken. Niels licht in zijn sessie verder toe hoe T-Mobile Ondernemen bedrijven en organisaties kan ondersteunen in deze transitie naar wendbaarheid.

Webinar ‘Groeien is loslaten’: ben je er ook bij?

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Meld je dan nu aan voor de T-Mobile Webinar: Groeien is loslaten. We zien je graag op woensdag 28 oktober van 10.00 tot 11.00 uur via onze livestream. Tijdens de presentatie kun je live jouw vragen stellen aan de sprekers en na afloop is er voldoende ruimte om de dialoog aan te gaan over jouw uitdagingen.

Beeld: Shutterstock