Groei

Gezocht: innovatieve ondernemers die radicaal het roer omgooiden

De komende tijd willen we op Founders een podium creëren voor de dappere ondernemers die door de crisis (noodgedwongen) het roer hebben moeten omgooien. En dan met name de ondernemers die daarbij geholpen werden door innovatieve technologieën. Ben of ken jij een ondernemer die dankzij een innovatieve toepassing nieuwe kansen zag voor zijn/haar bedrijf? Dan zijn we op zoek naar jou!

Clock < 1 min

Digitale Transformatie 5G: dit is pas het begin

cta-ebook-digitale-transformatie-5g

Wil je ook aan de slag met 5G? Download dan ons gratis e-book met vier adviezen waarmee je op een nuttige en realistische manier met 5G aan de slag kunt.

DOWNLOAD GRATIS
Sinds de uitbraak van COVID-19 is het een rare tijd voor de ondernemer. Wat zo gewoon en vanzelfsprekend was, is door het ‘nieuwe normaal’ volledig op zijn kop gezet. Gelukkig zijn Nederlandse ondernemers altijd inventief geweest. Dus met de technologie van nu, ontstaan plotsklaps allerlei nieuwe bedrijven en initiatieven. Op Founders willen we dit soort initiatieven extra in de spotlight zetten.

Inspireer met jouw innovatie

Heeft je bedrijf een app ontwikkeld zodat je meer op afstand met je klanten kunt communiceren? Ben je coach en verzorg je je sessies nu volledig online? Of is je winkel door de coronacrisis nu eindelijk die webshop begonnen? Dan zijn we benieuwd naar jouw verhaal. Naar de teleurstellingen van de crisis, maar ook vooral naar de manieren waarop je die teleurstellingen hebt weten om te draaien in nieuwe mogelijkheden.

Jouw verhaal op Founders?

Dus, heb jij de afgelopen tijd jouw business op een bijzondere manier weten te innoveren? Dan willen we daar in een Founders artikel graag aandacht aan besteden. Mail jouw verhaal in het kort (max half A4-tje) naar jos.van.der.hoek@t-mobile.nl en wie weet kunnen onze lezers straks door jouw verhaal geïnspireerd worden. En om je nu alvast wat inspiratie mee te geven, kun je ons ebook ‘Digitale Transformatie’ gratis en voor niets downloaden:

cta-ebook-digitale-transformatie-5g

Digitale Transformatie

Wil je ook aan de slag met 5G? Ons gratis e-book biedt vier adviezen om met 5G aan de slag te gaan.

DOWNLOAD GRATIS
Beeld: Shutterstock