Groei

Kunnen IT’ers de digitalisering bijbenen?

Alles digitaliseert. Dat heeft veel voordelen voor je onderneming, maar gevaren liggen op de loer. Waarom zijn er steeds meer hacks en datalekken in de cloud en hoe kun je die voorkomen? Het maakt niet uit of je een klein of groot bedrijf hebt, hackers hebben steeds betere tools in handen om cyberaanvallen te plegen. Is jouw bedrijf klaar voor een digitale toekomst?

Clock < 1 min

In de webinar ‘Voorbereid op een digitale toekomst’ gaf Maria Genova inzicht in de cybergevaren die in een klein hoekje zitten. Veel IT-bedrijven geloven dat ze voldoende beschermd zijn. Maar zélfs voor IT’ers gaat de digitalisering te snel. Vooral kleine gadgets zijn zeer gevaarlijk voor de veiligheid van je bedrijf. Deze zijn zo gehackt en vormen een springplank naar een bedrijfslaptop. Al met een paar simpele aanpassingen bescherm je je bedrijf.

Founders_maria_genova_web

De wereld digitaliseert. Zijn IT’ers hierop voorbereid?

Alles wordt dus digitaal, maar zijn we klaar voor een volledig digitale toekomst? Op dit moment zijn er veel datalekken uit de cloud. Maria gaf tijdens de webinar tips en inzichten om de veiligheid van je bedrijf te waarborgen. Identiteitsfraude is makkelijker gepleegd dan men denkt. Dus hoe bescherm je je klanten? De sessie zit vol praktische voorbeelden en inzichten!

Webinar direct terugkijken

Deze webinar heeft onlangs plaatsgevonden. Maar gelukkig kun je ‘m vanaf nu direct on demand terugkijken. Benieuwd hoe je zo goed mogelijk de bedrijfsgegevens beveiligd én hacks en datalekken voorkomt? Bekijk dan nu de webinar ‘Voorbereid op een digitale toekomst’ terug. Na deze inspirerende sessie zit je gegarandeerd vol ideeën!

Beeld: Shutterstock