Groei

Podcast Insert User is verplichte kost voor elke startup

In de Nederlandstalige podcast Insert User nemen hosts Evelyn Austin en Emina Sendijarevic je mee in de wereld van de startups.

Clock 2 min

Het internet biedt fantastische mogelijkheden om met een kleine tool een gi-gan-tisch bedrijf op te bouwen. Bedrijven als Uber, Airbnb en Spotify bedienen met hun dienst miljoenen mensen. Deze startups willen de standaard zetten voor alles wat we doen: hoe we ons vervoeren, waar we overnachten en hoe we muziek luisteren. Maar: with great power comes great responsibility. Dat willen startups soms nog vergeten.

Links: Evelyn Austin, rechts: Emina Sendijarevic

In de Nederlandstalige podcast Insert User nemen hosts Evelyn Austin en Emina Sendijarevic je mee in de wereld van de startups. Wat is dat eigenlijk, een startup? Welke toekomst zien deze tech-georiënteerde bedrijven voor zich? En op welke manier zouden zij ervoor moeten zorgen dat de toekomst die zij creëren eerlijk is voor de gewone burger?

In zes afleveringen neemt deze podcast je mee naar morele vraagstukken rondom het bedrijf van de toekomst. Must-listen voor elke ondernemer die zijn bedrijf omschrijft als startup, maar zeker ook het luisteren waard als jouw bedrijf niet per se de volgende Uber, Airbnb of Spotify wordt. Misschien zelfs dan geeft deze podcast genoeg ‘food for thought’ om op een verantwoordelijke manier verder te groeien en de wereld te veroveren.

Aantal seizoenen: 1 (zes afleveringen)
Gemiddelde lengte: iets meer dan 30 minuten per aflevering

Luister via iTunes of SoundCloud.

Beeld: Shutterstock