Groei

Luister ‘Entrepreneur on Fire’ om van jouw bedrijf een succes te maken

In eerdere luistertips werden de podcasts onderverdeeld in seizoenen, zoals je van tv-series gewend bent. Technisch gezien heeft Entrepreneur on Fire slechts één seizoen, maar wel met meer dan 1700 afleveringen.

Clock < 1 min

Genoeg materiaal om in te halen als je wil, maar je kunt je ook gewoon abonneren en vanaf nu de afleveringen beluisteren. Elke dag, zeven dagen per week, interviewt host John Lee Dumas een gast uit de Amerikaanse ondernemerswereld. De afleveringen duren vaak 20 tot 30 minuten, wat een prima lengte is als je daadwerkelijk dagelijks bij wil blijven.

Zoals de titel belooft, ben je als ondernemer na het luisteren zelf on fire om van jouw bedrijf een succes te maken
Tweet
Twitter
Dankzij de interviews levert de entrepreneur podcast van Dumas waardevolle inzichten en lessen uit de praktijk op. Oprichters van bedrijven delen hun waardevolle tips, visie en lessen die zij zelf leerden. Dumas zelf weet, dankzij de enorme hoeveelheid aan mensen die hij geïnterviewd heeft, ook zelf een duit in het zakje te doen. Daardoor voelt de podcast als een natuurlijk gesprek tussen twee personen, in plaats van een QA-sessie waarin één persoon het verhaal vertelt. De podcast is bovendien energiek en vlot. Zoals de titel belooft, ben je als ondernemer na het luisteren zelf on fire om van jouw bedrijf een succes te maken.

Aantal seizoenen: 1 (doorlopend, inmiddels ruim 1700 afleveringen)
Gemiddelde lengte: 20 tot 30 minuten per aflevering

Luister via iTunes, Stitcher of Overcast.

Beeld: Shutterstock