Groei

Vacature: Business Partner op zoek naar een nieuwe uitdaging?

“Unlimited zaken doen is een absolute voorwaarde als je ondernemer bent”, vindt Léon Toet, directeur zakelijke markt bij T-Mobile en Tele2.

Clock 2 min

T-Mobile en Tele2 opereren sinds deze maand als één bedrijf. Als nieuwe uitdager in de markt zijn we hard op zoek naar ondernemende business partners die samen met ons ondernemend Nederland het gemak van Unlimited zaken doen willen gaan aanbieden.

“Wij begrijpen wat ondernemers zoeken in een telecomprovider”, zegt Léon Toet, directeur zakelijke markt bij T-Mobile en Tele2. “En Unlimited zaken doen is de absolute nummer 1-vereiste. Geen rem hebben op je mogelijkheden. Het beste netwerk. Snel kunnen groeien of juist kunnen terugschakelen. En altijd Unlimited.” 

Léon Toet

Zonder keuzevrijheid geen onafhankelijk advies

Vandaar dat T-Mobile en Tele2, sinds deze week opererend als één bedrijf, business partners oproepen om ‘te solliciteren’ bij de nieuwe uitdager in de markt. “Niet letterlijk natuurlijk”, aldus Toet. “Maar we willen wel graag in gesprek met ondernemers die zich aangesproken voelen tot de mogelijkheden van Unlimited zaken doen. Zowel voor zichzelf als voor hun klanten.”

Glasvezel, 5G en flexibiliteit is waar de focus moet liggen

Toet benadrukt dat T-Mobile en Tele2 het komend jaar samen de handschoen oppakken als het gaat om het verder uitdagen van de huidige telecommarkt. “Met onze vijf beloftes aan Nederland zijn we op dit moment al zeer concrete stappen aan het maken. De uitrol van glasvezel en 5G, het waarborgen van het snelste netwerk, maar vooral ook meer keuzevrijheid voor onze klanten. Dit zijn de zaken waar je als klant voor kiest. Niet een inperking van je mogelijkheden.”

Business partners die meer willen weten over de keuzevrijheid en mogelijkheden van Unlimited zaken doen bij T-Mobile en Tele2 kunnen vanaf nu contact opnemen met het business team: Jeanine van de Ridder (0641903590) of Eelco Wessels Boer (0636387044).

Beeld: Shutterstock