Groei

Voor alle founders van Nederland

Vandaag lanceren we Founders. Een nieuwe site voor alle founders van Nederland.

Clock 2 min

Welkom op mijn website. Welke ondernemer is in 1997 niet begonnen met deze legendarische openingszin op zijn of haar website? Amper twintig jaar later zijn we heel wat verder. We hebben allemaal een smartphone. Handelen onze email 24/7. Doen onze eigen marketing via social media. En werken, dat kunnen we tegenwoordig eigenlijk overal.

De rol die het internet – en in het bijzonder onze mobiele telefoon – de afgelopen jaren in ons werk is gaan spelen is enorm. Het maakt ons leven er in sommige opzichten zo veel makkelijker op. En toch. Door alle apps en technische mogelijkheden zie je als professional soms door de bomen het bos niet meer. Heb je naast het runnen van een bedrijf eigenlijk nog wel de tijd om de hele dag je Facebook pagina bij te werken? Een nieuwe telefoon uit te zoeken? Of om nieuwe klanten te werven via Werkspot of LinkedIn? En hoe doen andere ondernemers dat eigenlijk?

Over die, en heel veel andere vragen gaat Founders. Een nieuwe website van T-Mobile voor en door alle ondernemers – én ondernemende denkers – van Nederland. Op deze site vind je niet alleen portretten van inspirerende mensen en bedrijven, maar ook alle tips en tools om van jouw onderneming of carrière een groter zakelijk succes te maken. Inspiratie zoals podcasts, video’s of boeken, maar ook praktische tips zoals apps die jouw leven écht een stukje makkelijker maken.

Founders is niet alleen van ons. Founders is er vooral voor alle ondernemende geesten van Nederland.
Share
Linkedin
We brengen ook dagelijks de belangrijkste nieuwtjes op gebied van mobiele technologie en innovatie die juist voor jou als zakelijke klant relevant zijn. En uiteraard houden we je op de hoogte van ontwikkelingen die binnen T-Mobile spelen, zoals de ontwikkeling van een nog snellere 5G verbinding of projecten op gebied van smart cities en Internet of Things.

Maar Founders is niet alleen van ons. Founders is er vooral voor alle ondernemende geesten van Nederland. Daarom roepen we jou als lezer op om jouw ervaringen ook met ons te delen. Wat is jouw ondernemersverhaal? En wat heb jij nodig om van jouw bedrijf een succes te maken? Laat het ons weten via e-mail, of in onze Founders LinkedIn groep. Wie weet kunnen we iets van elkaar leren, of zien we een mogelijkheid om jouw bedrijf of project in het zonnetje te zetten op deze site.

En wil je ons gewoon even feliciteren met Founders? Dan mag dat natuurlijk ook. Want wat is er nu leuker dan iets nieuws beginnen.

Foto: Shutterstock

Beeld: Shutterstock