Groei

Mis het niet! Webinar ‘Digitale transformatie is een mindset’

Als organisatie heb je continu te maken met nieuwe ontwikkelingen en veranderende omstandigheden. COVID-19 heeft ons geleerd hoe kwetsbaar bedrijven kunnen zijn. Maar hoe vergroot je nu de wendbaarheid van je bedrijf? En hoe werkt ons brein als we een krachtige mindset willen creëren in tijden van verandering? Twee experts geven je alle antwoorden tijdens een gloednieuwe T-Mobile Webinar.

Clock 2 min

Op donderdag 29 oktober serveren we weer een gloednieuw webinar. ‘Digitale transformatie is een mindset’ gaat over welke mogelijkheden er zijn om de wendbaarheid van je organisatie te vergroten. Paul Smit en Niels van der Tang geven ons een kijkje in ons brein en laten zien wat nodig is om een krachtige mindset te ontwikkelingen.

Anders kijken: een krachtige mindset creëren  

Filosoof en cabaretier Paul Smit studeerde af op ‘de evolutie van het menselijk bewustzijn’. Hij schreef 11 boeken over filosofie, psychologie en neurowetenschap. Daarnaast is hij presentator en podcastmaker. In een humoristische en energieke presentatie gaat Paul in op diverse aspecten van menselijk gedrag en de werking van ons brein. Ons brein is namelijk dol op routine, omdat het daarmee energie bespaart. Hoe blijf je dan toch wendbaar en hoe creëer je een goede mindset om flexibel mee te bewegen met alle veranderingen? Meer kennis over de werking van ons brein, zorgt voor meer psychologische flexibiliteit en grotere slagingskansen als het gaat om verandering. Paul laat zien waarom veiligheid, vertrouwen, passie en een concreet doel van fundamenteel belang zijn voor een krachtige mindset. Zijn verhaal is onderscheidend en bevat de nieuwste inzichten. Wat werkt wel en wat werkt niet als we willen veranderen? Hoe kunnen we als mens flexibel en ontspannen in het leven staan en denken in mogelijkheden? Hoe ontstaat er verbinding, vertrouwen en creativiteit binnen een organisatie? Paul geeft antwoord op deze vragen.

De wendbaarheid van je bedrijf vergroten

Founders_webinar_digitale-transformatie-niels-vd-tangNiels van der Tang werkt als Connectivity Portfolio lead voor T-Mobile Ondernemen. Niels vertelt tijdens zijn sessie hoe T-Mobile ondernemers en organisaties ondersteunt op het gebied van bereikbaarheid en connectiviteit. Want een wendbare, flexibele organisatie betekent verandering over vele assen. Digitale transformatie faciliteert in veel gevallen, waarbij cloud en connectiviteit een belangrijke invulling geven. Slimme bereikbaarheidsoplossingen maken het mogelijk om als bedrijf de klant echt centraal te stellen, juist in een tijd waarin iedereen locatie-onafhankelijk moet functioneren. De juiste connectiviteit biedt de kans om je informatie altijd en overal toegankelijk te maken. Niels licht in zijn sessie verder toe hoe T-Mobile Ondernemen bedrijven en organisaties kan ondersteunen in deze transitie naar wendbaarheid.

Webinar ‘Digitale transformatie is een mindset’: ben je er ook bij?

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Meld je dan nu aan voor de T-Mobile Webinar: Digitale transformatie is een mindset. We zien je graag op donderdag 29 oktober van 10.00 tot 11.00 uur via onze livestream. Tijdens de presentatie kun je live jouw vragen stellen aan de sprekers en na afloop is er voldoende ruimte om de dialoog aan te gaan over jouw uitdagingen.

Beeld: T-Mobile