Groei

Op zoek naar het juiste moment om innovatief te ondernemen? Dat is nu!

Nieuwe technologie komt in golven op ons af. Vaak heeft dit enorme gevolgen op de manier waarop jouw bedrijf waarde levert. Timing is daarom essentieel. De grote uitdaging voor iedere ondernemer is om de interne organisatie continu af te stemmen op nieuwe ontwikkelingen in de markt. Wanneer is precies het juiste moment?

Clock 2 min

TableTalk: Innovatief ondernemen

Founders-webinar-table-talk-innovatief-ondernemen-web-cta

Op donderdag 18 februari dompelen Christian Kromme en Laurens Waling je onder in de wereld van nieuwe technologie, disruptieve innovatie en talentgedreven organiseren.

SCHRIJF JE IN
Op donderdag 18 februari dompelen Christian Kromme en Laurens Waling je onder in de wereld van nieuwe technologie, disruptieve innovatie en talentgedreven organiseren.  Tijdens de TableTalk TV ‘Innovatief ondernemen’ krijg je nieuwe inzichten en ideeën en leer je welke trends en ontwikkelingen er spelen rondom het werken met talent.

Go Digital, Stay Human

Christian Kromme is ondernemer en auteur van het bestseller boek Humanification – Go Digital, Stay Human. Hij geeft inspirerende keynotes over de impact van disruptieve technologische ontwikkelingen op mensen, organisaties en de maatschappij. In zijn sessie deelt Christian hoe hij het DNA achter disruptieve innovatie ontdekte en hoe hij dit gebruikt om de volgende grote golf van technologische ontwrichting te voorspellen. Want door aandachtig te kijken naar trends kun je het juiste moment goed aanvoelen en zelfs leren voorspellen. Een andere manier van organiseren is nodig om je bestaande organisatie te mobiliseren.

Talentgedreven organiseren

Laurens Waling is een innovatieve sociaal ondernemer en expert in “anders organiseren”. Hij is gedreven om het werken leuker en effectiever te maken. Laurens is oprichter van Part-up, een platform dat werkzaamheden en verborgen talent in grote organisaties aan elkaar matcht. In zijn sessie deelt hij trends en ontwikkelingen rondom het werken met talent. Hij combineert inzichten uit organisatiepsychologie, bestuurskunde en digitale transformatie. Laurens laat ons zien hoe je on-the-job aan talentontwikkeling kunt werken. En waarom je hier juist als het druk is, mee moet beginnen. Want de grote uitdaging voor iedere ondernemer is om de interne organisatie continu af te stemmen op de nieuwe ontwikkelingen in de markt.

TableTalk TV ‘Innovatief ondernemen’: ben je er ook bij?

Het wordt een mooie inspiratiesessie. Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Meld je dan snel aan voor de T-Mobile TableTalk TV: Innovatief ondernemen. We zien je graag op donderdag 18 februari van 09.00 tot 10.00 uur via onze livestream. Tijdens de presentatie kun je live jouw vragen stellen aan de sprekers en na afloop is er voldoende ruimte om de dialoog aan te gaan over jouw uitdagingen.

Founders-webinar-table-talk-innovatief-ondernemen-web-cta

TableTalk: Innovatief ondernemen

Op donderdag 18 februari dompelen Christian Kromme en Laurens Waling je onder in de wereld van nieuwe technologie, disruptieve innovatie en talentgedreven organiseren.

SCHRIJF JE IN
Beeld: Shutterstock