Groei

Week van de Ondernemer 2022: waarom digitalisering niet alleen voor corporates is

Bij T-Mobile willen we naast ondernemers staan. We willen ervoor zorgen dat niets ze tegenhoudt. We zoeken de verbinding vanuit technologie, maar we willen daarbij wel het gesprek blijven voeren. Bijvoorbeeld over digitalisering. Dit is niet alleen voor corporates, maar juist ook voor ondernemers. Daarom gaan we hier tijdens de Week van de Ondernemer aandacht aan besteden. Hoe? Lees snel verder!

Clock 2 min

Twee weken geleden berichtten we op Founders al over een belangrijk onderzoek van de Rabobank. Daaruit bleek dat ondernemers die meer aan digitalisering doen, in veel gevallen ook meer omzet draaien. De komende week gaan we in verschillende vormen op zoek naar antwoorden op de vraag: ‘Hoe kan ik met mijn bedrijf digitaliseren?’ Zo gaat Egbert Kroon, onze Director B2B Development & Innovations, een speciale radioshow verzorgen, publiceren we in het AD inspirerende verhalen over digitalisering en gaan we tijdens een evenement interessante sprekers een podium bieden.

Digitalisering FM

Op donderdag 17 november is er een radioshow die gecohost wordt door Egbert Kroon. Als Director B2B Development & Innovation bij T-Mobile weet hij als geen ander wat digitalisering inhoudt en wat daarbij komt kijken. Egbert zal in zijn show inspirerende gasten ontvangen. Zo schuift Business Model Inc aan om over het NEXT programma van T-Mobile Nederland te praten. Luister en bekijk De Ondernemer Live tussen 11.00 en 12.00 uur live op New Business Radio en DeOndernemer.nl.

Inspirerende verhalen over digitalisering

Naast de radioshow pakken we uit met een hele pagina in het AD waarin we bijzondere digitaliseringsverhalen met je gaan delen. Zo komt ons Innovation Lab aan bod dat op hele slimme manieren FC Utrecht digitaliseert. Uiteraard ontbreekt ook Egbert op deze pagina niet. En zal Shanna Bosmans, Chief Hybrid Officer (CHO) van Microsoft een aantal belangrijke insights over hybride werken uit de doeken doen.

Trends in Business: podium voor digitalisering

En of dat allemaal niet genoeg is, sluiten we de Week van de Ondernemer af met een spetterend event. Tijdens het Trends in Business evenement gaan Jan van Setten, Shanna Bosmans, Martijn Aslander, Arjan Banach en Sharon Hilgers (My Jewellery) je inspirerende verhalen vertellen over hoe je met technologie een slimmere en productievere onderneming creëert. Leuk detail: tickets worden voor nop weggegeven. Maar wees snel, want op is op!

Beeld: Shutterstock