IoT

Innoveren met IoT – een webinar die je niet wilt missen

Inmiddels is de term IoT gemeengoed en is duidelijk op welke wijze het in verschillende sectoren kan zorgen voor verhoogde productiviteit en efficiency. Wat je er als ondernemer mee kunt, is afhankelijk van wat je ermee wilt bereiken. De mogelijkheden van het Internet of Things (IoT) zijn namelijk eindeloos. Twee specialisten geven je tijdens deze webinar praktische handvatten om jouw IoT-innovatieproces succesvol te doorlopen.

Clock 2 min

Op donderdag 12 november leer jij hoe je innoveert met IoT. Want dit is veel meer dan alleen maar technologie. Het is de methodologische innovatie van het monitoren, volgen en activeren van kritieke activa binnen een bedrijf. Praktisch elke sector heeft baat bij het gebruik van IoT-oplossingen. Gijs Mensing en John Tillema vertellen je er alles over. Leonie ter Braak zal de webinar hosten. Zij is presentatrice en journaliste voor Talpa Network.

IoT in de ‘digital shift’

Founders_IoT-webinar-12-nov-Gijs-Mensing

Gijs Mensing is een out-of-the-box strateeg, innovatie ontwerper en creatieveling. Hij vertelt over de ‘digital shift’: een businessmodel strategie die zich focust op het gebruik van digitale technologie om buitengewone klantervaringen neer te zetten en continue waarde te leveren.

Waarom maken bedrijven deze shift? Wat is de waarde ervan? En hoe kan IoT hiervoor worden ingezet? Door de snel veranderende wereld zien we bedrijven en hun business modellen verschuiven om relevant te blijven, ze maken een shift. Een shift van fysiek naar digitaal. Gijs Mensing vertelt tijdens zijn presentatie waarom bedrijven deze shift maken, en hoe technologie als enabler van nieuwe waarde, voor bestaande of nieuwe klanten, hiervoor ingezet kan worden.

IoT, wat moet ik ermee als ondernemer?

Founders_IoT-webinar-12-nov-John-Tillema

John Tillema (CTO) studeerde af als productontwerper en is mede-oprichter van TWTG. John neemt ons mee in de opkomst van Internet of Things binnen het bedrijfsleven en wat de voordelen ervan zijn voor de industrie. Door de opkomst van snellere, data-only connection cellulaire technologieën, zijn tientallen jaren van use-cases, waar innovatieleiders tot nu toe alleen maar van droomden, ineens een reële mogelijkheid. Met nieuwe standaarden die de industrie binnenkomen zoals LTE-M & NB-IoT, kunnen we deze use-cases op een kostenefficiënte manier ontsluiten. Ondanks de vele mogelijkheden zijn er nog steeds uitdagingen te overwinnen in deze nieuwe wereld van mogelijkheden. John behandelt in zijn sessie o.a. de nutssector en hoe zij deze uitdagingen en kansen kunnen pakken om optimaal te profiteren van deze nieuwe technologieën.

Webinar ‘Innoveren met IoT’: ben je er ook bij?

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Meld je dan nu aan voor de T-Mobile Webinar: Innoveren met IoT. We zien je graag op donderdag 12 november van 10.00 tot 11.00 uur via onze livestream. Tijdens de presentatie kun je live jouw vragen stellen aan de sprekers en na afloop is er voldoende ruimte om de dialoog aan te gaan over jouw uitdagingen.

 

Beeld: T-Mobile