IoT

Hoe je IoT ook in jouw bedrijf eenvoudig mogelijk maakt

T-Mobile ondersteunt ondernemers in hun digitale transformatie. Door ons nieuwe 5G-netwerk in te zetten, maken we op eenvoudige wijze ook binnen jouw bedrijf het Internet of Things (IoT) mogelijk. Want met het deze week gelanceerde T-Mobile IoT Easy Connect heb je betrouwbare connectiviteit die systemen en apparaten met elkaar verbindt. De oplossing is gemakkelijk te bestellen en in beheer, biedt alle IoT-functies inclusief en kent een aantrekkelijke abonnementsvorm.

Clock < 1 min

Naar een IoT-businesscase in 5 stappen

Founders_CTA_KANSEN PAKKEN MET 5G en IOT

Hoe zet je IoT om in een businesscase voor je bedrijf? In deze whitepaper geven we een concreet stappenplan om je op weg te helpen.

DOWNLOAD GRATIS
In een snel veranderende wereld is innovatie cruciaal voor toekomstbestendige bedrijven. Dat betekent dat een bedrijf duurzaam, efficiënt en wendbaar moet zijn. T-Mobile ondersteunt ondernemers in hun digitale transformatie. Léon Toet, Directeur Zakelijke Markt bij T-Mobile Nederland: ‘Innovatie is een belangrijk speerpunt voor onze zakelijke klanten. Door ons 5G-netwerk te gebruiken voor de grootschalige inzet van Internet of Things helpen we ondernemers versneld digitale innovaties door te voeren.’

Efficiënter ondernemen

Nu ons 5G-netwerk een feit is, zetten we dit netwerk in om ondernemers en organisaties toegang te bieden tot de ongekende mogelijkheden van 5G. Met IoT Easy Connect maak je met jouw onderneming gebruik van het state-of-the-art 5G-netwerk van T-Mobile zodat je nog meer zaken verder kunt digitaliseren. Door apparaten en locaties via IoT met elkaar te verbinden, krijgt ook jouw bedrijf inzicht in bedrijfsprocessen en kan er nog efficiënter gewerkt worden.

Snel en eenvoudig IoT in jouw bedrijf

Easy Connect maakt starten met IoT eenvoudig. Nadat het pakket online is aangevraagd, is er een uitgebreide online portal beschikbaar voor beheer. Daarnaast biedt het alle gangbare IoT-functies zoals VPN en API integratie standaard in de dienstverlening.

Low power functies

Naast ondersteuning voor bestaande 2G-, 3G- en 4G-netwerken zijn er ook zogeheten IoT-specifieke ‘low power functies’ beschikbaar. Zo kunnen apparaten die op batterijen draaien tot 10 jaar verbonden blijven.

Meer weten over IoT?

Meer informatie over Easy Connect en het aanvragen van pakketten is te vinden op onze speciale IoT-sectie op onze website.

Founders_CTA_KANSEN PAKKEN MET 5G en IOT

Naar een IoT-businesscase in 5 stappen

Hoe zet je IoT om in een businesscase voor je bedrijf? In deze whitepaper geven we een concreet stappenplan om je op weg te helpen.

DOWNLOAD GRATIS
Beeld: Shutterstock