IoT

Succesvol ondernemen met IoT? Je leert het in één uur

Om je bedrijfsvoering gezond te houden, moet je steeds vaker en sneller anticiperen op nieuwe technologieën. Welke mogelijkheden en nieuwe waarde biedt IoT voor jouw organisatie? En hoe kom je tot de juiste keuze om hierin te investeren?

Clock 2 min

TableTalk: Ondernemen met IoT

Founders_ondernemen-met-iot_cta

Leer tijdens deze webinar hoe je succesvol een IoT-project realiseert.

MEER INFO
Op dinsdag 24 november dompelen Gijs Mensing en Goran Gavric je onder in de wereld van IoT. Tijdens de TableTalk TV ‘Ondernemen met IoT’ leer je o.a. hoe je succesvol een IoT-project realiseert en welke mogelijkheden en nieuwe waarde IoT biedt voor jouw organisatie.

IoT in de ‘digital shift’

Gijs Mensing van Business Models Inc. heeft als strateeg uitstekend zicht op vooruitstrevende businessmodellen en neemt ons in zijn sessie mee aan de hand van sprekende voorbeelden uit verschillende industrieën. Gijs is een out-of-the-box strateeg, innovatie-ontwerper en creatieveling. Op zijn eigen energieke manier inspireert hij bedrijven en individuen om strategie en innovatie te bepalen op basis van ontwerpprincipes en klantgericht denken. Tijdens zijn presentatie stelt hij je vragen zoals: waar kun je waarde bieden in de toekomst? Hoe kun je als bedrijf een shift maken in je businessmodel en welke shift ga jij maken?

IoT in de praktijk

Goran Gavric is CEO van TWTG, een bedrijf gespecialiseerd in industriële IoT-oplossingen. Vanaf zijn studietijd is Goran actief in de ontwikkeling van software en elektronica. Sinds 2010 is hij werkzaam als CEO, een rol waarin hij nog beperkt contact heeft met het programmeerwerk. Ter compensatie geniet Goran met volle teugen om nieuwe technologie

vanuit het lab naar klanten te brengen. Als IoT-pionier zal Goran tijdens zijn sessie laten zien hoe de beloftes van een nieuwe technologie als IoT er in de praktijk uitziet. Hij deelt in zijn presentatie wat er nodig is om een verstandige investering in IoT te maken en hoe je een project succesvol uitvoert.

TableTalk TV ‘Ondernemen met IoT’: ben je er ook bij?

Het wordt een mooie inspiratiesessie. Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Meld je dan snel aan voor de T-Mobile TableTalk TV: Ondernemen met IoT. We zien je graag op dinsdag 24 november van 09.00 tot 10.00 uur via onze livestream. Tijdens de presentatie kun je live jouw vragen stellen aan de sprekers en na afloop is er voldoende ruimte om de dialoog aan te gaan over jouw uitdagingen.

Founders_ondernemen-met-iot_cta

TableTalk: Ondernemen met IoT

Leer tijdens deze webinar hoe je succesvol een IoT-project realiseert.

MEER INFO
Beeld: Shutterstock