IoT

Alledaagse dingen verbinden met IoT – een gloednieuw webinar

In de media zie je van alles over IoT voorbij komen, wat vaak tot de verbeelding spreekt. Maar hoe kun je nou als ondernemer alledaagse dingen verbinden met IoT? Drie ondernemers vertellen tijdens deze webinar hoe zij dit doen.

Clock 3 min

Webinar ‘Alledaagse dingen verbinden met IoT’

Webinar_Alledaagse-dingen-verbinden-iot_cta

Leer tijdens deze webinar hoe je als ondernemer met IoT alledaagse dingen kunt verbinden!

MEER INFO
In deze webinar kom je meer te weten over hoe je alledaagse dingen verbindt met IoT. Connectiviteit in alledaagse dingen biedt namelijk zakelijke kansen en toekomstige bedrijfsmodellen. Hoe creëer je waarde voor je bedrijf door gebruik van IoT te maken? Hoe maak je ‘slim papier’ en hoe werkt een slim verwarmingssysteem? Winston Mendeszoon, Piotr Zarobkiewicz en Niels Postma vertellen je er alles over. Ewout Karel presenteert het webinar. Hij is innovatiemanager bij T-Mobile.

Waardecreatie door gebruik van IoT

Founders_webinar_iot_allesdaagse-dingen-verbinden_Winston_Mendeszoon

Winston Mendeszoon is CEO van Versius, een organisatie die zicht richt op toepassingen in kunstmatige intelligentie en IoT. Technologie is er bij hem met de paplepel ingegoten. En hij heeft IoT vanaf het eerste begin omarmd. Het pionierswerk heeft zich vertaald naar de ontwikkeling van door data gedreven oplossingen, diensten en platformen. IoT is het moderne werkpaard voor de mensheid, drager van een slimmere en duurzamere maatschappij. In zijn presentatie vertelt Winston vanuit verschillende cases over waarde creatie door het gebruik van IoT.

Connectiviteit van het huishoudapparaat

Founders_webinar_iot_allesdaagse-dingen-verbinden_Piotr_Zarobkiewicz

Piotr Zarobkiewicz is CEO van Ovon, waar slimme technologie wordt gecombineerd met het nieuwste op het gebied van Cloud AI-leren en machinedata. Hij is een ervaren elektronica-ingenieur die heeft gewerkt voor grote bedrijven zoals Siemens en Schneider Electric. Ovon’s slimme nieuwe verwarmingssysteem maakt gebruik van AI- en 5G-connectiviteit om je geld en gedoe te besparen. Met behulp van het 5G-netwerk van T-Mobile dient de Ovon-ketelcontroller als het brein van je huisverwarming, waardoor je 30% bespaart op je energierekening en je jouw verwarming overal kunt regelen. Met het vooruitzicht op een volledige connectiviteit van het huishoudapparaat biedt 5G de kans om systemen echt slim te maken. In zijn presentatie legt Piotr uit hoe Ovon’s slimme verwarmingssysteem werkt en waarom alledaagse dingen zakelijke kansen bieden.

Slim papier

Founders_webinar_iot_allesdaagse

Niels Postma is oprichter van startup Tapp.online, een bedrijf gespecialiseerd in het toevoegen van intelligentie aan papier. Papier is kosteneffectief, duurzaam en recyclebaar. Door het slim te maken, creëert Tapp.online een oplossing voor het groeiende probleem van e-waste. Niels licht in zijn presentatie de use-case toe van de launching customer: een internationaal poot-aardappelen bedrijf. Met hun slimme papier kan iedereen binnen het bedrijf met een smartphone de temperatuur tijdens het transport uitlezen. Er zijn geen apps of speciale apparatuur nodig: je hoeft alleen je telefoon tegen het papier houden. En mocht er iets mis zijn gegaan, dan scheelt dat dus een heleboel werk, tijd en geld door op tijd in te kunnen grijpen. Zo wordt een labeltje pas écht waardevol!

Webinar direct terugkijken

Deze webinar heeft onlangs plaatsgevonden. Maar gelukkig kun je ‘m vanaf nu direct on demand terugkijken. Meer weten over dingen verbinden met IoT? Bekijk T-Mobile Webinar: Alledaagse dingen verbinden met IoT direct terug!

Webinar_Alledaagse-dingen-verbinden-iot_cta

Webinar ‘Alledaagse dingen verbinden met IoT’

Leer tijdens deze webinar hoe je als ondernemer met IoT alledaagse dingen kunt verbinden!

MEER INFO
Beeld: T-Mobile