Toestellen

Mega-Feest-Deal: een Unlimited abonnement voor maar €25 met de Samsung Galaxy S9

Hoera! De fusie met Tele2 is rond. En om dat te vieren hebben we nu een scherpe Unlimited aanbieding voor nieuwe en bestaande klanten: De Mega-Feest-Deal!

Het is officieel! Sinds vorige week zijn T-Mobile en Tele2 officieel gefuseerd. En om dat te vieren beginnen we het nieuwe jaar gelijk goed met een mooie aanbieding voor al onze bestaande én nieuwe (zakelijke) klanten. T/m 20 januari a.s. krijg je namelijk een T-Mobile Unlimited @Work abonnement i.p.v. €35 voor maar €25 per maand in combinatie met een nieuwe Samsung Galaxy S9 of S9 Plus!

Dat is nog eens slim zakendoen. Want de Samsung Galaxy S9 is één van de allersnelste smartphones van dit moment. Daarnaast beschikt de Galaxy S9 over een 12 megapixel camera met een diafragma dat vergelijkbaar is met die in een spiegelreflexcamera. Met andere woorden: Je maakt er ook nog eens uitmuntende foto’s mee.

De Mega-Feest-Deal is een tijdelijke actie (geldig van 7 januari 2019 t/m 20 januari 2019), speciaal om onze fusie met Tele2 te vieren. De korting op een Unlimited abonnement is alleen geldig in combinatie met de aanschaf van een Samsung Galaxy S9 toestel. Zowel nieuwe klanten, als bestaande klanten die hun contract al kunnen verlengen, kunnen gebruikmaken van deze actie.

Wil je meer weten over de actievoorwaarden of deze deal direct bestellen? Bezoek dan nu onze online shop en begin het nieuwe jaar goed!

Beeld: Shutterstock
T-mobile
FOUNDERS
Mega-Feest-Deal: een Unlimited abonnement voor maar €25 met de Samsung Galaxy S9