Productiviteit

Deze 5 apps zijn onmisbaar voor ondernemers op reis

Ondernemer ben en blijf je, óók als je tijdens je vakantie lekker op het strand ligt. Wij verzamelden vijf apps die jou als ondernemer de zomer doorhelpen.

Clock 3 min

Download het e-book ‘Mobiel van de zaak of prive’

Ben je ZZP’er en twijfel je of je voor een abonnement van de zaak of privé moet gaan? Download dan nu ons gratis e-book met alle voor- en nadelen op een rijtje.

Download gratis

TripCase

Voordat je op reis gaat moet je heel wat dingen plannen en regelen. Laat deze zomer je plastic mapje met stapels uitgeprinte bevestigingen en boardingpasses thuis en installeer TripCase op je telefoon. In deze app kun je alles bijhouden dat met je reis te maken heeft. Van je reisschema, vertrektijden, mogelijke wijzigingen tot de locaties van bezienswaardigheden en een sneltoets naar taxibedrijven.

Met TripCase ga je als ondernemer zorgeloos op reis voor plezier en werk. Voor zakelijke reizen kun je namelijk foto’s maken van je bonnetjes die door de app meteen omgezet worden in PDF en opgeslagen worden in de cloud.

Lees hier meer over TripCase.

TripCase

Moment

Als je eenmaal aangekomen bent op de plek van bestemming, wil je niet steeds met je telefoon bezig zijn. De app Moment geeft inzicht in je telefoongebruik en beperkt dit met timers.

Het is aan te raden om deze app te installeren voordat je op vakantie gaat. Op deze manier krijg je in de weken voor vertrek inzicht in je telefoongebruik en kun je alvast langzaam afkicken.

Moment is beschikbaar voor iOS en te gebruiken voor het hele gezin.

Lees hier meer over Moment.

Castbox

Er is niks heerlijker dan met je ogen dicht in de zon liggen, terwijl je luistert naar een informatieve podcast. Hier komt de app Castbox van pas. Castbox werd in 2016 gelanceerd en heeft inmiddels meer dan vijftien miljoen gebruikers en een bibliotheek die meer dan vijftig miljoen podcasts en audioafleveringen bevat.

Je kunt podcasts over onderwerpen luisteren die variëren van entertainment tot wetenschap tot zakelijk inspirerende interviews. Liever iets luchtigs luisteren? Ook audioboeken en hoorspelen zijn via Castbox te beluisteren.

Lees hier meer over Castbox.

castbox logo

Ink Cards

Maak gebruik van alle vakantiekiekjes die je geschoten hebt en stuur een leuke kaart naar familie, collega’s en werknemers. Ink Cards heeft een groot aanbod aan templates die je naar je eigen smaak kunt aanpassen. De kaarten kunnen internationaal verstuurd worden en zijn geschikt voor allerlei soorten gelegenheden.

Lees hier meer over Ink Cards.

Ink Cards

Day One Journal

Tijdens een vakantie maak je natuurlijk een hoop mee. Je maakt mooie foto’s, bezoekt bijzondere plekken en geniet (of klaagt over) het weer. Al deze indrukken en meer kun je makkelijk bijhouden in Day One Journal.

Het digitale dagboek plaatst bij elke door jou geschreven bijdrage hoe warm het is, waar je bent en hoe laat je het stuk tekst opgeslagen hebt. Je kunt je dagboek zelfs laten drukken in boekvorm. Gepersonaliseerde vakantiealbums maken was dus nog nooit zo makkelijk!

Lees hier meer over Day One Journal.

Day One Journal Boek

Download het e-book ‘Mobiel van de zaak of prive’

Ben je ZZP’er en twijfel je of je voor een abonnement van de zaak of privé moet gaan? Download dan nu ons gratis e-book met alle voor- en nadelen op een rijtje.

Download gratis
Beeld: Shutterstock