Toestellen

Met de nieuwe OPPO Find X3 Pro 5G leg je maar liefst 1 miljard kleuren vast

De laatste weken werd al het een en ander bekend rondom de nieuwe flagship serie van OPPO. Maar vandaag werd de serie officieel aangekondigd: de OPPO Find X3, met als paradepaardje de OPPO Find X3 Pro 5G. Het is de eerste OPPO-smartphone die maar liefst 1 miljard kleuren vastlegt, bewaart én weergeeft. Dit staat garant voor een levensechte en kraakheldere kijkervaring. Verder beschikt de Find X3 series over een futuristisch design, een geavanceerde quad-cameraopstelling én ronkt er een Qualcomm® Snapdragon™ 5G-processor onder de motorkap. In dit artikel gaan we wat dieper op deze highlights in.

Clock 2 min

Dit zijn de nieuwste Oppo telefoons

Founders-Promo_OPPO_FindX5_KV_optie2_1080x1080_cta

Ben je op zoek naar een nieuwe Oppo telefoon? We hebben de nieuwste modellen voor je op een rijtje gezet.

BESTEL NU
Het paradepaardje van de nieuwe Find X3 Series, de OPPO Find X3 Pro 5G, is de eerste smartphone die twee primaire 50MP-camera’s (groothoek- en ultragroothoek) combineert. Het toestel beschikt ook over 10-bit beeld- en videoverwerking. Dit is een professionele functie op DSLR-niveau die hoogwaardige videobeelden oplevert met een groter dynamisch bereik en meer kleurdiepte voor professionele nabewerkingen. Ideaal voor als je je foto’s en video’s naar een nog hoger niveau wilt tillen.

Met de nieuwe Cinematic Mode wordt er bovendien optimaal gebruik gemaakt van de 10bit-mogelijkheden met 4K-video, een breed dynamisch kleurbereik en video-opname in log format. Dit biedt volledige handmatige controle over ISO, witbalans, sluitertijd en focus voor optimale video-contentcreatie. Bovendien introduceert de OPPO Find X3 Pro 5G een ultragroothoekcamera met een zogeheten freeform-oppervlaktelens die vervorming rond de randen van foto’s en video’s drastisch helpt te verminderen.

Kleurrijk display, premium design

De OPPO Find X3 Pro 5G maakt gebruik van een innovatief 10-bit Full-Path Colour Management System om foto’s en video’s tot 1 miljard kleuren vast te leggen, op te slaan en weer te geven. De kracht van de 50MP-camera’s in combinatie met het 1 miljard-kleurendisplay van de OPPO Find X3 Pro 5G zorgen voor een professionele kleurnauwkeurigheid binnen handbereik. Bovendien zien apps, games en entertainment er fantastisch uit dankzij de 120Hz-verversingssnelheid en QHD+-resolutie.

Founders_oppo-find-x3-pro-1-miljard-kleuren_web2

Robuust en stijlvol

Het futuristische design van de smartphone beschikt over een schitterend beeldscherm van hoge kwaliteit. OPPO heeft zich gefocust op een eersteklas ontwerp en verwerkte de cameramodule in de achterzijde, als geïntegreerd onderdeel van het strakke en slanke geheel waardoor het toestel prettig in de hand ligt. De OPPO Find X3 Pro 5G is bij uitstek geschikt voor content creators die vaak on-the-go zijn, omdat het toestel is ontwikkeld met het oog op duurzaamheid. Zo beschikt de smartphone over een robuuste rand en is hij tevens stof- en waterbestendig (IP68 gecertificeerd).

Aangedreven door Qualcomm

De OPPO Find X3 Pro 5G levert innovatie op alle niveaus, inclusief prestaties, met behulp van het nieuwste Qualcomm® Snapdragon™ 888 5G Mobile Platform. Door gebruik te maken van het meest geavanceerde mobiele platform van het jaar, stelt OPPO haar gebruikers in staat gemakkelijk te multitasken en te schakelen tussen de meest zware apps. De OPPO Find X3 Pro is daarnaast toegankelijk voor 5G-connectiviteit in alle uithoeken van de wereld.

De combinatie van het mobiele platform van Qualcomm en de toonaangevende 4500mAh-batterij zorgt voor uitstekende batterijprestaties, of het nu gaat om gamen of binge-watchen. Met 65W SuperVOOC 2.0 Flash Charge, 30W AirVOOC Wireless Flash opladen en omgekeerd opladen, is deze smartphone altijd klaar voor gebruik.

Is de OPPO Find X3 Pro 5G Iets voor jou?

Ben je ook zo enthousiast geworden? Om het toestel nóg aantrekkelijker te maken, bieden we je een aantal extra accessoires aan! Benieuwd welke dit zijn? Of wil je meer over het toestel te weten komen? Kijk dan snel in de shop!

Founders-Promo_OPPO_FindX5_KV_optie2_1080x1080_cta

Dit zijn de nieuwste Oppo telefoons

Ben je op zoek naar een nieuwe Oppo telefoon? We hebben de nieuwste modellen voor je op een rijtje gezet.

BESTEL NU
Beeld: OPPO