Mensen

T-Mobile Ondernemen wenst je een inspirerend nieuwjaar met 4 lees- en kijktips

Het nieuwe jaar begint goed met deze inspirerende lees- en kijktips van onze collega’s bij T-Mobile Ondernemen.

Vandaag is de eerste dag van het nieuwe jaar. Een dag waarop veel ondernemers nog even lekker onderuit kunnen hangen en wellicht vooruitblikken op wat 2019 gaat brengen. T-Mobile Ondernemen wenst iedereen graag een geweldig en ondernemend nieuwjaar. Onze medewerkers delen graag hun ultieme inspiratiebron met je, waarmee je komend jaar vol energie en passie kunt ondernemen!

Boris van Beek

Directeur digital & customer operations zakelijk bij T-Mobile

Lef en volharding zijn mooie voornemens voor het nieuwe jaar
Tweet
Twitter
“Ik vind Steven van Belleghem ontzettend inspirerend. Hij brengt het mooie van technologie en mens samen. Zijn modellen over digitalisering en klanten zijn eenvoudig en daardoor echt goed toepasbaar.

De kern van zijn modellen is als volgt:
• het is essentieel om je klant centraal te stellen
• wie techniek durft in te zetten, kan als mens echt het verschil maken
• zorg voor lokale aanwezigheid. Dat is nodig voor een goede uitgangspositie naast grote digitale bedrijven zoals Amazon en Facebook
• durf altijd voor een wow-experience te gaan. Verras je klanten, zodat zaken extreem relevant of realtime worden.

Voor deze stappen is lef en volharding voor nodig! Een mooi voornemen voor het nieuwe jaar. Wil je meer weten van Steven van Belleghem? Kijk dan deze video of lees dit artikel.”

Wilma Hagebeuk

Head of brand & communications bij T-Mobile

“Ik heb verschillende inspiratiebronnen. Mijn mailbox zit vol diverse nieuwsbrieven, over uiteenlopende onderwerpen. Van Computable, het IoT-journaal, Adweek, tijdschrift voor de Marketing tot Adformatie. Deze laatste krijg ik ook nog fysiek in de bus.

Om te kijken hoe andere merken communiceren, kijk ik ook veel video’s op YouTube. Binnen het Brand Team van T-Mobile Ondernemen inspireren we ook graag elkaar. We sturen geregeld linkjes rond van hele goede commercials. En juist tenenkrommende reclames. Vaak voorzien van bijpassend commentaar. Daarnaast lees ik ook veel via social media. LinkedIn heeft best wel aardige artikelen en ik volg hier veel bedrijven en mensen. En af en toe kijk ik een TED Talk.

Maar wat me eigenlijk het allermeest inspireert, is goed om me heen kijken. Als ik in een buitenlandse stad ben, loop ik graag bij verschillende winkels naar binnen om te kijken naar nieuwe formules en reclames. Londen inspireert mij enorm! Ik vind het interessant om te kijken hoe anderen te werk gaan. Dat kan mij echt aan het denken zetten. Gewoon je ogen en oren open houden dus. En wat je ziet toepassen en combineren net mijn eigen ideeën!”

Martijn Teekens

Directeur sales B2B Nederland bij T-Mobile

Mensen doen zaken met mensen, inspiratie haal ik dus vooral uit gesprekken. Daarom plan ik naast mijn werkzaamheden voldoende ruimte om met mensen uit verschillende branches en van alle rangen en standen te praten over hun werk, uitdagingen en ideeën.

Ook kunnen sterke spreuken mij enorm inspireren. Dit zijn mijn favoriete:
• Alleen kun je niets, je moet het samen doen
• Don’t ruin a good today by thinking about a bad yesterday, let it go…

Het boek waar ik het meeste van geleerd heb? In alle eerlijkheid, dat is een echte klassieker: The 7 habits of Highly Effective People van Stephen CoveyIn tijden van drukte of veel hectiek, kijk ik graag even op mijn telefoon de YouTube video.”

Léon Toet 

Directeur Zakelijke Markt bij T-Mobile 

“Mijn absolute top inspiratiemoment van 2018 was het live interview met Barack Obama door Ben Tiggelaar.  Ik raad iedereen aan de column ‘Oog in oog met Obama’ op nrc.nl te lezen. Eén van de krachtigste lessen zit voor mij verpakt in les 3. Dat is de kracht van verhalen. Om verandering te brengen, moet je mensen laten zien op welke weg we zitten. Waar komen we vandaan? Waar staan we nu? Waar gaan we naartoe? Dat is voor mij de weg van bekrachtigen. Laat zien wat al goed gaat. Geef daar aandacht aan. Focus niet op wat er nog niet is, maar wat al wel op gang is gebracht.  Daarnaast vind ik het mooi om te zien dat hij aangeeft dat als je serieus werk hebt, je jezelf niet te serieus moet nemen. Voor mij staat Barack Obama voor verandering en iemand die ondanks zijn positie oog heeft voor het geheel en het individu. De lessen van deze man zijn eindeloos.”

Forward Thinking Leadership – 28 September 2018
Beeld: Shutterstock
T-mobile
FOUNDERS
T-Mobile Ondernemen wenst je een inspirerend nieuwjaar met 4 lees- en kijktips