Technologie

5 handige gadgets om het thuiswerken makkelijker te maken

Nu we nog langer thuis moeten werken, wil je dit als ondernemer ook zo comfortabel mogelijk kunnen blijven doen. Goede gadgets helpen hierbij. In dit artikel bespreken we vijf gadgets die je goed kunt gebruiken om thuis net zo fijn te werken als op kantoor.

Clock 2 min

20 Gadgets voor ondernemers

Wil jij efficienter werken? In dit gratis e-book lichten we maar liefst 20 interessante gadgets uit om slimmer (thuis) te werken. Download ‘m hier.

Download

Gadget 1: Apple MacBook Air 2020

Het is belangrijk dat je een goede laptop hebt om je werk te kunnen uitvoeren. De nieuwe Apple MacBook Air (2020) is dun en licht en nog krachtiger dan ooit. Deze MacBook heeft nu het nieuwe Magic Keyboard. Het vernieuwde schaarmechanisme zorgt ervoor dat je makkelijker, nauwkeuriger en stiller typt. Wel zo fijn voor de mensen in huis. Met deze MacBook maak je die geweldige presentatie van je nieuwste product en heb je via de FaceTime-camera een conference call met een van je klanten.

Gadget 2: Google home

In deze tijd is het fijn om ook thuis, tijdens het thuiswerken, grip te hebben op je werkdag. Google Home helpt je hierbij. De slimme speakers spelen niet alleen je muziek af, maar beschikken ook over de Google Assistent. De speakers zijn jouw persoonlijke hulp in jouw thuiskantoor. Ontvang gepersonaliseerde hulp met je planning voor de komende week wanneer de Google Home je stem herkent. Of vraag Google om een conference call te starten met een van je klanten. Ook handig: googelen met je stem. Stel je vraag en deze wordt razendsnel naar de servers van Google gestuurd en verwerkt. Het antwoord komt terug en de Google Assistent geeft het antwoord op jouw vraag.

Gadget 3: Sony noise cancelling headphones

Als je thuis aan het werk bent heb je te maken met andere omgevingsgeluiden: de buurman die aan het klussen is, je partner die in de kamer naast je online lesgeeft of een van de kinderen die aan de eettafel huiswerk aan het maken is. Het is dan fijn dat je toch ongestoord kunt werken. Met de noise-cancelling headphone van Sony kan dat. Daarnaast klinkt je muziek fantastisch met deze headphone.

Gadget 4: Tango X om thuis te printen

Op kantoor was je gewend om naar de printer te lopen als je iets geprint wilde hebben. Zo´n lelijk sta-in- de-weg apparaat wil je niet thuis hebben staan. De HP Tango biedt uitkomst. Deze printer bewijst dat design en functie heel goed samen kunnen gaan. Print draadloos vanaf je computer, laptop, tablet of smartphone. Met de HP Instant-Ink service behoort een lege toner tot het verleden. En na gebruik klap je de mooie vilten hoes dicht, zodat je printer een designelement in de ruimte wordt.

Gadget 5: Apple Airpods

Misschien wel de populairste draadloze oordoppen van dit moment: de AirPods en AirPods Pro van Apple. Deze oordoppen kun je gelijk gebruiken zodra je ze in je oor stopt. Zo voer je simpel een gesprek met je klant zonder dat je je smartphone constant bij de hand hoeft te houden. Als je een oortje uit doet, stopt je favoriete podcast gelijk. Erg handig voor als je even wordt gestoord.

20 Gadgets voor ondernemers

Wil jij efficienter werken? In dit gratis e-book lichten we maar liefst 20 interessante gadgets uit om slimmer (thuis) te werken. Download ‘m hier.

Download
Beeld: T-Mobile