Technologie

5G in de medische wereld: hoe technologie en 5G samen bijdragen aan betere zorg [podcast]

Wereldwijd is vergrijzing één van onze grootste problemen. Want dat we allemaal steeds ouder worden betekent ook dat steeds meer mensen zorg nodig hebben. In de tweede aflevering van onze podcastserie Unlimited Ondernemen spreken we T-Mobile’s eigen Egbert Kroon over technologische innovaties in de zorg en over het gebruik van 5G.

Clock < 1 min

Virtual reality als alternatief voor pijnstillers en een patiënt opereren op afstand: de zorgsector zit barstensvol innovatie. Maar hoe werkt dat allemaal technisch gezien? Waar lopen artsen in het ziekenhuis tegenaan? En hoe kan 5G bijdragen aan betere zorg? In de tweede aflevering van onze podcastserie Unlimited Ondernemen hoor je er alles over.

Samenwerken op afstand met 5G

We spreken met Egbert Kroon, innovatiedirecteur bij T-Mobile Ondernemen. We vroegen hem hoe 5G de mogelijkheden voor samenwerking op afstand vergroot en voor wie dit interessant is.

Beluister de podcast over 5G in de medische wereld

In de podcastserie Unlimited Ondernemen gaat host en tech-expert Vivianne Bendermacher, founder van het bedrijf Techionista, in gesprek met ondernemers en leiders die uitblinken in wat ze doen. Hoe maken ze daarbij slim gebruik van connectiviteit? De tweede aflevering 5G in de medische wereld: hoe maakt technologie de zorg beter, en hoe kan 5G daaraan bijdragen? beluister je hieronder:

Beeld: T-Mobile