Telefoons

Wat mogen we verwachten van het Apple event op 10 september?

Tijdens de Apple keynote worden elk jaar nieuwe producten aangekondigd. Welke dat precies zijn is het best bewaarde geheim van Silicon Valley.

Clock < 1 min

Apple presenteert ieder jaar in september zijn allernieuwste hardware. Dit jaar is niet anders: op 10 september staat er weer een evenement in de agenda. En net zoals ieder jaar hopen we natuurlijk op nieuwe iPhones!

Wat Apple precies gaat presenteren, is nog onbekend. Apple deelt die informatie immers niet vooraf. Maar de kans is behoorlijk groot dat het in ieder geval om nieuwe iPhones gaat. Apple presenteert namelijk ieder jaar rond deze tijd zijn nieuwe smartphones.

Mocht er inderdaad een nieuwe iPhone aangekondigd worden, dan is deze waarschijnlijk al binnen enkele dagen te bestellen bij T-Mobile.

Kijk live mee

De grote aankondigingen vinden net als ieder jaar plaats tijdens de keynote, die door onder meer CEO Tim Cook in het Steve Jobs Theater gehouden wordt. De keynote begint in Amerika om 10 uur ‘s ochtends, lokale tijd. In Nederland kun je om 7 uur ‘s avonds achter een scherm kruipen om de livestream te volgen.

Die livestream verschijnt onder meer op de website van Apple zelf. Daar is een speciale pagina aangemaakt voor dit evenement. Net als ieder jaar kun je de livestream in je browser bekijken op je smartphone, laptop of (Apple) TV.

Nieuwe iPhone bij T-Mobile beschikbaar

Voor nu is het dus nog even afwachten wat Apple allemaal voor nieuws op de markt gaat brengen. Maar als er een nieuwe iPhone wordt aangekondigd, zijn de allereerste toestellen zoals gewoonlijk via T-Mobile verkrijgbaar voor al onze (zakelijke) klanten.

Natuurlijk houden we je via deze website op de hoogte van het laatste nieuws na afloop van de keynote op 10 september a.s. Maar wil je zeker weten dat jij de nieuwe iPhone als eerste in handen hebt? Meld je dan hieronder aan voor de iPhone nieuwsbrief.

Altijd het laatste iPhone nieuws

De nieuwe iPhone 11 en iPhone 11 Pro (Max) zijn er! Wil jij altijd op de hoogte zijn van het laatste Apple iPhone nieuws? Meld je dan aan voor onze Apple nieuwsbrief, dan heb je de nieuwste toestellen altijd als eerste in huis.

Beeld: Shutterstock