Telefoons

Apple gaat nóg meer nieuwe producten aankondigen

Op 13 oktober staat er weer een Apple event op de agenda. Tijdens deze keynote maakt Apple bekend welke nieuwe producten zij nog meer gaan verkopen dit najaar.

Clock < 1 min

Op 15 september vond het ‘Time Flies’ event van Apple plaats. Tijdens dit Apple event werden maar liefst 2 nieuwe gadgets gepresenteerd: de nieuwe Apple Watch Series 6 en iPad Air. Lees meer over het Apple event.

5 meest spraakmakende Apple events

Door de jaren heen zijn de keynote events van Apple uitgegroeid tot een groot tech fenomeen. Wij hebben de vijf meest spraakmakende Apple events uit de geschiedenis van Apple voor je op een rijtje gezet. Van de introductie van de iMac in 1998 tot aan de Apple Watch in 2014.

Mis niks en kijk live mee

De keynote begint in Amerika om 10.00 uur lokale tijd. In Nederland kun je dus om 19.00 inschakelen – gewoon via bovenstaande livestream. Wil je niks van het Apple event missen? En wil je ook in de toekomst altijd op de hoogte zijn van het laatste Apple nieuws? Meld je dan aan voor onze Apple nieuwsbrief:

Als eerste de iPhone 13 in huis?

Als eerste de nieuwe iPhone 13, je nieuwe superpower, bestellen? Dat kan! Schrijf je nu in en we informeren jou direct als hij besteld kan worden!

Beeld: Apple