Technologie

Het koffiezetapparaat als backdoor: hoe digitalisering je kwetsbaar maakt

Regelmatig lees je over cyberaanvallen en ook ransomware is nog altijd aan de orde van de dag. Een goede cybersecurity is dan ook cruciaal voor je organisatie om je tegen deze risico’s te beschermen. Maak jij je zorgen over cybersecurity binnen jouw organisatie? Of wil je hier eigenlijk meer mee bezig zijn, maar ontbreekt de tijd? Volg dan onze cybersecurity webinar in 45 minuten.

Clock 2 min

Over een maand wordt je gehackt, ben je daarop voorbereid? Zo niet, wat heb je dan als organisatie nodig om op het gebied van security de juiste stappen te nemen? Security anno nu vereist een integrale aanpak, waarbij mens en proces net zo belangrijk zijn. Maar waar begin je en welke expertise heb je nodig? De webinar ‘Het koffiezetapparaat als backdoor: hoe digitalisering je kwetsbaar maakt’ geeft een inzage in de impact van cybersecurity op jouw organisatie.

Investeer in cyberweerbaarheid

Het IT-landschap verandert ingrijpend door de alsmaar toenemende digitalisering. Dit biedt veel kansen, maar er ontstaan tegelijkertijd ook risico’s. Wanneer je niet de juiste maatregelen neemt, word je kwetsbaarder voor cyberveiligheidsdreigingen. Vaak wordt de impact van een cyberincident onderschat. Echter, het kan je bedrijf lamleggen. Je hebt geen toegang meer tot bestanden en klantinformatie en je medewerkers kunnen niet werken. Als het gaat om cybersecurity, sta ja altijd met 1-0 achter. Cyberweerbaarheid is dan ook geen bijzaak, maar een onderdeel van de basishygiëne van je bedrijf. Zie het als het slot op je voordeur.

Cybersecurity in een digitaliserende wereld

Jeroen Hentschke Telindus-founders

Jeroen Hentschke is propositielead security bij Telindus. In dit webinar vertelt hij hoe jouw organisatie een effectieve cybersecurity-aanpak kan ontwikkelen. Hij laat zien waar je moet beginnen en waar je de verantwoordelijkheid legt. Aan de hand van een klantcase wordt deze aanpak helder in kaart gebracht. Ook leer je dat security niet alleen een last is, maar dat je het juíst als business enabler kunt inzetten.

Toen ik dertien jaar geleden begon in de securitysector, wilden klanten een veilige computer. Maar nu hebben we het over het beschermen van de continuïteit van de gehele bedrijfsvoering. – Jeroen Hentschke

On demand terugkijken

Weten wat de status van security binnen jouw organisatie is? Deze webinar heeft onlangs plaatsgevonden. Maar gelukkig kun je ‘m vanaf nu direct on demand terugkijken: ‘De beste connectiviteit voor je (thuis)kantoor’. Veel inspiratie gewenst!

Beeld: T-Mobile