Technologie

De Handpresso Auto levert het perfecte kopje koffie voor onderweg

Zin in een kop espresso, maar geen tankstation in de buurt? Dan is de Handpresso Auto de ideale leverancier van een lekker bakkie.

Clock 2 min

Met de Handpresso Auto hoef je niet meer te wachten op een verkwikkend kopje koffie tot je een tankstation tegenkomt. Misschien ben je uren onderweg zonder dat je een winkel of tankstation tegenkomt, en zeker dan is dit compacte apparaat een uitkomst.

Daarbij is de kwaliteit van een espresso bij aankoop altijd maar afwachten – je bent immers afhankelijk van de persoon die hem zet en het apparaat dat ze gebruiken. Met de Handpresso Auto ben je zeker van de hoogst mogelijke kwaliteit.

De draagbare producten van Handpresso werden uitgevonden omdat bedenker Henrik Nielsen onderweg ook van espresso wilde kunnen genieten. Door genoeg onderzoek te plegen, slaagde zijn nieuw opgerichte bedrijf er in een druk van 16 bar te bereiken, dezelfde druk die bij de beste espressomachines wordt toegepast. In 2012 lanceerde het bedrijf de Handpresso Auto.

Handpresso Auto

Koffie in een handomdraai

Handpresso Auto is erg geschikt voor mensen die vaak in de auto zitten. De mobiele koffiezetter kan gemakkelijk via de sigarettenaansteker van de auto worden aangesloten. Het waterreservoir kan via de bovenkant vervolgens met water worden gevuld. Het is duidelijk zichtbaar wanneer de Handpresso vol zit met water. Vervolgens steek je een ESE-pad in het apparaat en de Handpresso Auto wordt met een druk op de knop aangezet.

Altijd het laatste iPhone nieuws

De nieuwe iPhone 11 en iPhone 11 Pro (Max) zijn er! Wil jij altijd op de hoogte zijn van het laatste Apple iPhone nieuws? Meld je dan aan voor onze Apple nieuwsbrief, dan heb je de nieuwste toestellen altijd als eerste in huis.

ESE-pads staan ook wel bekend als Easy Serving Espresso Pods en zijn kleine, samengeperste koffiepads. Deze koffiepads hebben een papieren filter en bevatten ongeveer 7 gram aan gemalen espressokoffie. De pads zijn op veel plekken verkrijgbaar, zowel online als in de meeste supermarkten.

 

In zo’n twee minuten is het water opgewarmd. Door vervolgens op de knop van het apparaat waarop een kop koffie afgebeeld wordt te drukken, kan er met het grootste gemak een kopje gevuld worden met een warme espresso.

Al rijdend op zoek naar een kop koffie of vermoeid achter het stuur zitten onderweg naar een afspraak of reisbestemming is er dus niet meer bij. De Handpresso Auto is onder andere te koop op Bol.com en kost daar 189,40 euro.

Beeld: Shutterstock