Technologie

Deze gadgets zijn een must voor elke ondernemer op reis

Wil je deze zomer goed voorbereid op vakantie of zakenreis gaan, dan zijn deze draagbare gadgets een absolute must.

Clock 4 min

Of het nou gaat om een belangrijke presentatie, een goede bak koffie of de broodnodige ontspanning, op (zakenreis)reis wil je van zoveel mogelijk gemakken zijn voorzien. Daarom is het noodzakelijk zo weinig mogelijk risico te nemen en goed voorbereid op pad te gaan.

Investeren in gadgets is daarom een aanrader. Onderstaande gadgets zijn stuk voor stuk enorm handig en bieden, afhankelijk van wat je nodig denkt te hebben, technische vernuftigheid of extra veiligheid op reis.

Samsung Gear 360

Wat is er mooier dan op reis een prachtige foto of video plaatsen waar bezoekers van je social media-kanaal naar keuze ook nog eens interactief mee kunnen kijken? De Samsung Gear 360 is een soort geavanceerde webcam waarmee je (live) video’s en foto’s in 360 graden schiet. Mensen die de video of foto bekijken, kunnen vervolgens met de muis of door hun smartphone te bewegen rondkijken in de omgeving waar je bent.

Het is de ideale manier om mensen met je mee te nemen op locatie, of het nou om een reis, festival of ander interessant evenement gaat. De Gear 360 is erg klein, maar dankzij de bijgeleverde standaard gemakkelijk om vast te houden of neer te zetten.

Lees hier meer over de Samsung Gear 360.

Wakawaka Power +

De Wakawaka Power + is een powerbank met een boodschap. Allereerst is hij erg handig om te gebruiken. Het apparaat heeft namelijk zonnepanelen, waarmee je de batterij, vooral op zonnige vakanties, snel oplaadt. Zo hoef je nooit met een lege telefoonbatterij te zitten. De Power + is ook gemakkelijk uit te breiden met andere producten van het bedrijf, bijvoorbeeld een grotere zonnepaneel om op de rugzak te plaatsen.

Maar een Wakawaka Power + kopen is ook meteen bijdragen aan een betere wereld. Bij elke aanschaf van een powerbank plaatst het bedrijf achter het product namelijk een Waka Waka Light in arme landen, zodat het gebruik van bijvoorbeeld olielampen wordt teruggedrongen.

Lees hier meer over de Wakawaka Power +.

Wakawaka Power Plus

Handpresso Auto

Wat is nou belangrijker tijdens een lange autoreis dan een goede kop koffie? De Handpresso Auto sluit je gemakkelijk aan via de sigarettenaansteker van de auto. Doe er wat water en een ESE-pad in, druk op de Aan-knop en in een paar minuten heb je een heerlijk bakje espresso.

Deze draagbare koffiezetter bereikt daarbij een druk van 16 bar, dezelfde druk die bij de beste espressomachines wordt toegepast. Zo weet je zeker dat je altijd de beste kwaliteit koffie bij je hebt. Geen gehannes met het zoeken naar een tankstation voor een laf bakkie, maar zelf in je auto de barista spelen!

Lees hier meer over de Handpresso Auto.

Cashstash

Iedereen die veel reist, loopt er wel eens tegenaan: je komt op een plek waar je niet kunt pinnen. Voor dergelijke noodgevallen is het erg handig om wat extra contant geld op zak te hebben. Maar niet op elke reis is het handig of veilig om een portemonnee te dragen. De Cashstash is een kleine koker die je aan je sleutelbos hangt en waar je één opgerold biljet in kunt bewaren.

Daarbij is de koker van sterk aluminium gemaakt, waardoor hij zich niet zomaar laat vernietigen. Hij is ook waterdicht, dus het is geen probleem als je plotseling besluit in het water te springen. Niemand verwacht dat er geld zit in die kleine sleutelhanger, dus zo ben je altijd ongemerkt voorbereid op die momenten dat contant geld een must is.

Lees hier meer over de Cashstash.

LG MiniBeam PH550G

Op locatie een presentatie tonen of op reis een film kijken: het kan op je laptop of telefoon, maar soms wil je het gewoon groter aanpakken. De LG MiniBream PH550G is hier perfect voor. Met deze draagbare beamer toon je met het grootste gemak films, foto’s of presentaties op een willekeurige muur of andere oppervlakte.

Sluit een externe harde schijf of USB-stick aan het apparaat, of stream materiaal vanaf je smartphone naar de MiniBeam via WiFi. Met een resolutie van 720p ziet het er allemaal nog haarscherp uit ook.

Lees hier meer over de LG MiniBeam PH550G.

 

Beeld: Shutterstock