Telefoons

Dit is de nieuwe Apple iPhone 11

Tijdens het Apple event in Cupertino werd de nieuwe iPhone 11 aangekondigd. Een prachtige, stijlvolle iPhone voor liefhebbers van fotografie en games.

Clock < 1 min

Apple heeft de nieuwe iPhone 11 aangekondigd. Een prachtige nieuwe smartphone in een aantal bijzondere nieuwe kleuren en met verbluffende cameramogelijkheden. Wat weten we na vanavond nog meer over dit toestel?

Camera

De Apple iPhone is wereldwijd de meest gebruikte camera van dit moment. Niet verwonderlijk dus dat Apple met de iPhone 11 groots inzet op nieuwe functionaliteiten die de camera nog beter maken. Zowel de camera als de voor- aan achterzijde van het toestel kunnen nu bijvoorbeeld in 4K én in slow-motion video opnemen. Voor betere selfies, zegt Apple, of ‘slofies’.

De nieuwe camera van de iPhone 11 beschikt daarnaast over een speciale groothoek functie en nieuwe night mode. Daarmee kun je ook van korte afstand of in donkere omstandigheden haarscherpe foto’s maken zoals Apple op de website laat zien. iPhone 11 heeft bovendien de beste videocamera in een smartphone ooit.

Performance

Ook de specs van het toestel worden weer beter. De A12 Bionic chip was al de snelste smartphone processor op de markt in de iPhone Xr en Xs, de A13 Bionic chip waarmee iPhone 11 is uitgerust is zelfs de snelste GPU in een smartphone ooit.

Een snelle GPU zegt de meeste Apple gebruikers misschien niet zoveel, maar het betekent onder aan de streep dat je toestel sneller reageert. Dit is bijvoorbeeld zeer relevant bij het spelen van games. Apple kondigde naast nieuwe iPhones ook een nieuwe game store aan: Arcade. Voor €4,99 per maand kun je daaruit onbeperkt games spelen. De iPhone 11 is hier met zijn snelle GPU dus bij uitstek geschikt voor. Game on!

Batterij

Ten slotte is ook de batterijduur van de iPhone 11 flink verbeterd. Deze gaat nu zelfs nog een uur langer mee dan de iPhone Xr. Apple noemt de nieuwe batterij ook wel ‘Day-Long’. Daarmee willen ze benadrukken dat de nieuwe iPhone een hele dag meegaat op één oplaadbeurt.

Looks

De nieuwe iPhone 11 is verkrijgbaar in 5 stijlvolle nieuwe kleuren: zwart, wit, rood, geel, groen en paars.

iPhone 11 bestellen bij T-Mobile

Wil jij de nieuwe iPhone 11 straks als eerste in huis hebben? Schrijf je dan hieronder in voor meer informatie over de pre-sale. We sturen jou dan als eerste een bericht dat je de iPhone 11 kunt bestellen. De voorverkoop van de iPhone 11 start op vrijdag 13 september a.s. om 14.00.

Altijd het laatste iPhone nieuws

De nieuwe iPhone 11 en iPhone 11 Pro (Max) zijn er! Wil jij altijd op de hoogte zijn van het laatste Apple iPhone nieuws? Meld je dan aan voor onze Apple nieuwsbrief, dan heb je de nieuwste toestellen altijd als eerste in huis.

Beeld: Shutterstock