Telefoons

iPhone 11 en iPhone 11 Pro vanaf nu te bestellen bij T-Mobile

Wil jij de nieuwe iPhone 11 en iPhone 11 Pro als eerste in huis hebben? Plaats dan zo snel mogelijk je pre-order. Dat kan vanaf nu!

Clock 2 min

Bestel de nieuwe iPhone 11

De iPhone 11 en iPhone 11 Pro bestel je bij T-Mobile.

Bestel nu
Deze week werden maar liefst drie nieuwe iPhones aangekondigd: de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max. Al deze toestellen zijn vanaf vandaag te bestellen bij T-Mobile. De toestellen worden vanaf 20 september uitgeleverd in volgorde van bestelling.

iPhone 11

Bij de presentatie van de iPhone 11 werd gelijk duidelijk dat Apple de creatieve mogelijkheden van het toestel flink heeft uitgebreid. De camera maakt nog mooiere beelden dan de iPhone X, Xs en Xr dankzij nieuwe technologieën zoals night mode en een groothoeklens. Daarnaast heeft de iPhone 11 een betere chip, de A13 Bionic, en een verbeterde batterijduur met maar liefst één uur. De iPhone 11 is verkrijgbaar in zes opvallende kleuren: wit, zwart, rood, paars, groen en geel.

Wil je meer weten over de iPhone 11? Lees dan dit artikel.

iPhone 11 Pro en Pro Max

De iPhone 11 Pro en Pro Max zijn in alle opzichten het ‘grote broertje’ van de iPhone 11. De afwerking is in de eerste plaats net even wat luxer: de roestvrijstalen behuizing in de kleuren zwart, zilver, goud en groen is stijlvol. Maar ook de specs van het toestel zijn allemaal net een gradatie beter dan de iPhone 11. Zo heb je op de iPhone 11 Pro de beschikking over maar liefst drie lenzen aan de voorzijde van het toestel waarmee je nog betere foto’s en 4K video’s maakt. Bovendien is de iPhone 11 Pro in twee verschillende formaten te krijgen: een 5,8 inch versie en een 6,5 inch variant.

Wil je meer weten over de iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max? Lees dan dit artikel.

iPhone 11 bestellen bij T-Mobile

Vandaag begint de officiële voorverkoop van de iPhone 11 en iPhone 11 Pro (Max). Je kunt het toestel bij T-Mobile bestellen vanaf 14.00 op vrijdag 13 september 2019. We gaan de toestellen uitleveren in volgorde van bestelling, dus wacht niet te lang met het plaatsen van je pre-order als je de iPhone 11 als eerste in huis wilt hebben.

Bestellen kan online via onze (zakelijke) T-Shop. Wil je je graag laten adviseren over het (zakelijke) abonnement dat het best bij jou past? Bel dan met één van onze accountmanagers, die je graag zullen adviseren.

Bestel de iPhone 11

De iPhone 11 en iPhone 11 Pro bestel je bij T-Mobile.

Bestel nu
Beeld: Shutterstock