Telefoons

iPhone 11 Pro is de perfecte smartphone voor creatieve professionals

De nieuwe iPhone 11 Pro is de meest luxe iPhone ooit. Verkrijgbaar in vier stoere kleuren en met indrukwekkende nieuwe camerafuncties.

Clock 3 min

Naast de iPhone 11 lanceert Apple de iPhone 11 Pro. Een smartphone die opvalt door zijn driedubbele lens aan de achterzijde van het toestel en in alle opzichten nóg net iets beter is dan zijn kleine broertje de iPhone 11. Wat maakt de iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max zo bijzonder?

Fotografie op een nieuw level

De nieuw aangekondigde iPhone 11 valt op door zijn fantastische nieuwe cameramogelijkheden. Al deze nieuwe functionaliteiten vind je ook op de iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max. Maar beide toestellen bieden nog veel meer. Zo heeft dit toestel naast 4K camera’s aan voor- en achterzijde van het toestel, een indrukwekkende groothoeklens en night mode voor perfecte foto’s in donkere omstandigheden, ook de mogelijkheid om nog scherpere foto’s te maken.

Foto gemaakt met de iPhone 11 Pro

Dat is met name te danken aan de drie lenzen aan de achterzijde van het toestel. Het gaat om een 12 megapixel groothoeklens, telelens en ultra-groothoeklens. Met deze lenzen kun je 2x verder in- en uitzoomen. Dat komt neer op 4x optische zoom, waarmee je veel meer detail dan voorheen kunt vastleggen. Ook in het donker.

En goed nieuws voor mensen die soms moeite hebben om door hun telefoon herkend te worden: Face ID is ook verbeterd op de iPhone 11 Pro. De camera scant je gezicht nu vanuit nog meer invalshoeken en daardoor unlock je je smartphone nog sneller.

Looks

De iPhone 11 Pro en 11 Pro Max heeft een luxe afwerking in vier verschillende metallooks in matte finish: midnight green, space grey, zilver en goud. Het toestel is gemaakt van stainless steel en één stuk glas. De iPhone 11 Pro heeft standaard een 5,8 inch Super Retina XDR-scherm maar er is ook een grotere variant: de iPhone 11 Pro Max heeft een 6,5 inch Super Retina XDR-scherm.

Beide toestellen zijn net zo groot als de vorig jaar gelanceerde iPhone Xs en Xs Max. Apple komt met een range aan kleurrijke nieuwe iPhone- hoesjes die zowel om de nieuwe als om iPhones uit 2018 passen.

Prestaties

De iPhone 11 Pro en 11 Pro Max zijn net als de iPhone 11 voorzien van de A13 Bionic-chip, wat de snelste GPU en CPU in een smartphone van dit moment is.

De chip is 20 procent sneller en gebruikt 30 procent minder energie bij de GPU en 40 procent minder energie bij de CPU. Daardoor gaat je accu dus minder snel leeg. De batterij van de de iPhone 11 Pro gaat bovendien vier uur langer mee dan die in de huidige iPhone Xs.

iPhone 11 Pro en Pro Max te koop bij T-Mobile

Wil jij de nieuwe iPhone 11 Pro of Pro Max straks als eerste in huis hebben? Schrijf je dan hieronder in voor meer informatie over de pre-sale. We sturen jou dan als eerste een bericht dat je de iPhone 11 Pro kunt bestellen. De voorverkoop van de iPhone 11 Pro en Pro Max start op vrijdag 13 september a.s. om 14.00.

Altijd het laatste iPhone nieuws

De nieuwe iPhone 11 en iPhone 11 Pro (Max) zijn er! Wil jij altijd op de hoogte zijn van het laatste Apple iPhone nieuws? Meld je dan aan voor onze Apple nieuwsbrief, dan heb je de nieuwste toestellen altijd als eerste in huis.

Beeld: Shutterstock