Telefoons

iPhone 12: Apple’s eerste 5G smartphone

Het was ‘t wachten dubbel en dwars waard! Dinsdagavond werd dan eindelijk de nieuwe iPhone 12 serie gepresenteerd tijdens het tweede Apple-event dit jaar. Waar het eerste event in het teken stond van de Apple Watch Series 6 en iPad Air, werd vandaag de iPhone 12 serie onthuld. In maar liefst 4 uitvoeringen! Founders heeft de belangrijkste features voor je op een rij gezet. Lees snel verder.

Clock 3 min

Het eerste wat opvalt is dat de iPhone na 3 jaar eindelijk een nieuw design heeft. Plat en strak met rondom een metalen frame dat veel wegheeft van de iPhone 4. Ken je ‘m nog? Ook lijkt-ie met zijn dunne body veel op de iPad Pro. De nieuwe iPhones zijn er in vier modellen: iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max.

iPhone 12 serie

2020-0139_TMO_Founders_iPhone12_16okt

Het instapmodel is meteen ook de nieuweling van de serie – de mini. Het scherm is slechts 5,4-inch groot. Hij is kleiner dan de iPhone 6, 7 en 8 en de tweede generatie SE. Het scherm zelf is daarentegen wel groter. De iPhone 12 is met 6,1-inch even groot als zijn voorloper, de iPhone 11. Ook de iPhone 12 Pro is 6,1 inch. De iPhone 12 Pro Max wordt de grootste iPhone ooit geproduceerd. Alle modellen zijn voorzien van een Apple A14-chip, die eenderde beter presteert dan zijn voorloper. Het verbeterde energiebeheer door de chips zorgt voor een langere batterijduur. En dat is geen overbodige luxe, want alle iPhones zijn uitgerust met een 5G-modem en zijn voorzien van een hoogwaardig OLED-display. Ook krijgen alle modellen een Super Retina XDR-display, gemaakt van verhard Ceramic Shield. Hiermee kun je video’s in Dolby Vision maken. Kleuren komen dan bijvoorbeeld veel beter uit. En… 5G is beschikbaar op alle toestellen, voor de nieuwste generatie mobiel internet.

5G

Onlangs lanceerden we bij T-Mobile ons state-of-the-art 5G-netwerk. En met de nieuwe iPhone zijn alle nieuwe mogelijkheden die daarmee gepaard gaan letterlijk binnen handbereik. Denk aan snelheden voor snellere downloads en uploads, videostreaming van hogere kwaliteit, sneller gamen, realtime interactiviteit in apps, FaceTimen in high definition en meer. Daarnaast beschik je ook over een veilige, snelle verbinding, waardoor de noodzaak om verbinding te maken met openbare Wi-Fi-hotspots wordt verminderd. Veel vaker veilig internetten dus!

Bestel nu de iPhone 12!

De iPhone 12 is de snelste smartphone ooit. Bestel ‘m nu!

BESTEL NU

Vernieuwde camera

Het verschil tussen de normale iPhone 12 en de Pro-modellen zit ‘m in de camera. De iPhone 12 mini en de iPhone 12 hebben twee lenzen: een groothoeklens en een ultragroothoeklens. De Pro-modellen hebben een derde telefotolens. Maar er is meer: net als de iPad Pro heeft hij een LiDAR-scanner. Deze verbetert de autofocus en nightmode, waardoor je betere foto’s krijgt. Ook zorgt de LiDAR-scanner voor betere augmented reality-mogelijkheden. Tot slot de kleuruitvoeringen. De iPhone 12 mini en iPhone 12 zijn uitgerust in vrolijke kleuren. De Pro-modellen hebben wat chiquere en rustige kleuren. Met een nieuwe kleur: Navy Blue.

Duurzaamheid

Opvallend detail aan de nieuwe serie iPhones is dat er geen USB Adapter en geen EarPods meegeleverd worden. Allemaal vanuit een duurzaam oogpunt. Want wees eens eerlijk: hoeveel adapters heb jij rondslingeren thuis? Die berg aan e-waste blijft maar groeien. De beslissing om sommige onderdelen niet mee te leveren, zal een positieve impact hebben. Een geheel draadloze iPhone zonder poorten en kabels wordt op z’n vroegst pas in 2021 verwacht.

Bestel ‘m nu!

De iPhone 12 en iPhone 12 Pro zijn vanaf nu bij T-Mobile Ondernemen te bestellen en zullen op 23 oktober leverbaar zijn. De iPhone mini en iPhone Pro Max kun je op 6 november vanaf 14.00 uur bestellen. Deze zullen dan vanaf 13 november leverbaar zijn. Schrijf je in voor de Apple nieuwsbrief en we informeren je als eerste zodra je kunt bestellen.

Als eerste de iPhone 13 in huis?

Als eerste de nieuwe iPhone 13, je nieuwe superpower, bestellen? Dat kan! Schrijf je nu in en we informeren jou direct als hij besteld kan worden!

Beeld: Apple