Telefoons

We zijn een klein beetje verliefd op de iPhone 8 (PRODUCT)RED

Toegegeven, het vloekt een beetje bij onze eigen magenta looks. Maar de nieuwe iPhone 8 (PRODUCT)RED is een plaatje om te zien en beter nog: Met de aanschaf van deze smartphone steun je een bijzonder goed doel.

Clock 2 min

Goed nieuws voor iPhone fans: Vanaf vandaag is namelijk een nieuwe iPhone 8 en iPhone 8 Plus Product Red edition te bestellen bij T-Mobile. Het bijzondere toestel werd gisteren bekend gemaakt door Apple. De rode iPhone 8 is onderdeel van een bijzondere en langlopende lijn van Product Red producten.

Product Red werd in 2006 gestart op initiatief van U2 zanger Bono en Bobby Shriver. Het merk zocht de afgelopen jaren de samenwerking op met bedrijven zoals Microsoft, Dell, Starbucks, Motorola, Gap en Apple. Product Red is opgezet om geld in te zamelen voor Global Fund, een organisatie die onderzoek doet naar aids. Ze ontwikkelt onder meer medicijnen en behandelingen die ervoor zorgen dat hiv niet langer wordt overgedragen van moeder op (ongeboren) kind.

Alle producten met wie Product Red de afgelopen jaren heeft samengewerkt hebben de kenmerkende rode kleur. En van al deze producten gaan de opbrengsten naar het hiv/aids-programma van Global Fund. De afgelopen jaren is er alleen al met de verkoop van diverse Apple Red producten meer dan 129 miljoen euro ingezameld.

iPhone 8 (Product)RED

De nieuwe iPhone 8 en 8 Plus (Product)RED hebben een zwart frontje, in tegenstelling tot eerdere Apple Product Red modellen van de iPhone 7 en iPod. De 4,7 inch iPhone 8 en 5,5 inch iPhone 8 Plus komen beiden met een opslagcapaciteit van 64GB. De prijzen van de toestellen zijn gelijk aan die van de bestaande kleuren zilver, spacegrijs en goud.

De iPhone 8 Product Red is vanaf vandaag te bestellen bij T-Mobile in combinatie met o.a. een zakelijk of privé T-Mobile Unlimited abonnement. Bezoek onze webshop voor meer informatie.

Beeld: Shutterstock