Technologie

Is jouw bedrijf klaar voor dé IT-gamechanger van dit moment?

Innovatie begint met het begrijpen van technologische ontwikkelingen. Tijdens het webinar ‘The future of connected devices’ op donderdag 22 april kom je alles te weten over technologie in relatie tot conversatie. Benieuwd hoe je met je bedrijf de eerste stappen richting conversatie-machines zet? Mis dit webinar dan niet!

Clock < 1 min

De opkomst van spraakherkenning en machine learning zijn de grootste IT-gamechangers van het moment. We kunnen moeilijk voorspellen wat het allemaal gaat doen, maar de eerste tekenen zijn veelbelovend. Door gesprekken met spraakassistenten genereren we een overvloed aan data. Machine learning is hierdoor altijd in ontwikkeling. Wat voor invloed heeft dat op jouw businessmodel? Wat verandert er de komende 5 jaar op dit gebied en welke stappen kun jij met je bedrijf nu al zetten? Ondernemer en technologie-expert Randall van Poelvoorde geeft de nieuwste inzichten op dit gebied.

Randall van Poelvoorde

The future of connected devices: zien we je 22 april?

Benieuwd hoe je met exponentiële technologie innovatie en nieuwe businessmodellen mogelijk maakt? Meld je dan aan voor de webinar ‘The future of connected devices’ op donderdag 22 april om 12.00 uur. Na dit uur zit je gegarandeerd vol ideeën! Tijdens de presentatie kun je live vragen stellen en je krijgt een link om de webinar achteraf terug te kijken.

Beeld: Shutterstock