Technologie

Kerstcadeautips voor ondernemers

Op zoek naar een geschikt kerstcadeau voor een zzp’er of ondernemer in jouw familie? Don’t worry, we got you covered.

Clock 3 min

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent dat je weer op zoek mag naar originele cadeaus voor je familie en vrienden. Ken je iemand met een eigen zaak? Dan hebben wij nog een paar mooie cadeautips dit jaar.

Tile Pro

Voor iemand die vaak zijn sleutels (of portemonnee) kwijt is de Tile sleutelhanger een uitkomst. Met deze slimme sleutelhanger weet je namelijk altijd waar je sleutelbos is. Dat kun je opzoeken in de bijbehorende smartphone app. Ook kun je een geluid afspelen op de Tile zodat je met behulp van geluid kunt lokaliseren waar je sleutels zijn.

Membership Masterclass.com

Masterclass.com is een unieke online videoportal waarop de meest succesvolle mensen ter wereld hun kennis en kunde delen in een serie webinars. Denk Gordon Ramsay die uitlegt hoe je een topchef wordt. Natalie Portman over acteren, Anna Wintour over creativiteit en leiderschap, Annie Leibovitz over fotografie, Armin van Buuren over EDM, Martin Scorsese over films, Diane von Furstenberg over het bouwen van een wereldberoemd fashionbrand, enz. enz. Een ontzettend waardevol cadeau voor iedereen met ambitie.

Gepersonaliseerde AirPods case

AirPods zijn megapopulair en bijna elke ondernemer of zzp’er heeft ze al. De draadloze oordopjes van Apple zijn met name zo populair omdat ze dankzij hun compacte formaat makkelijk mee te nemen zijn en omdat ze veel gebruikersvriendelijker zijn dan veel andere draadloze oordoppen: plug en play! Een gepersonaliseerde case voor je AirPods bijvoorbeeld van Qstomize is een persoonlijk cadeau voor de fan en maakt het makkelijker om je AirPods case niet te verwarren met die van iemand anders.

Boek: This is Service Design Thinking

Service design wordt voor veel bedrijven de belangrijkste USP in de komende jaren. Ook voor ondernemers geldt dat denken vanuit service design steeds belangrijker wordt. Hoe ontwerp je je product of dienstverlening zo dat het optimaal voldoet aan de verwachtingen van de klant? In This Is Service Design Thinking wordt uitvoerig uitgelegd hoe je dit realiseert binnen je eigen organisatie.

Nieuw notitieboek

Zelfs in dit digitale tijdperk is het soms fijn om dingen op te kunnen schrijven. Een mooi notebook is dus het standaard gereedschap van bijna elke ondernemer. De boekjes van Moleskine en Leuchtturm zijn daarbij al jaren favoriet vanwege de mooie en hoge kwaliteit. Je kunt de boekjes overigens ook customizen met je eigen logo en er zijn variaties in het papier dat je kunt kiezen. Zo zijn ruitjes, blanco of ‘dotted’ pagina’s erg prettig voor mensen die vaak een tekening of schets moeten maken.

Lifesaver Powerbank

Met een Unlimited data abonnement en één van de nieuwste smartphones in je bezit is er eigenlijk nog maar één ding dat je kan belemmeren in het succesvol zaken doen: een lege batterij! Om dit te voorkomen is een krachtige powerbank in je werktas een essentieel element.

Zoek een powerbank met een krachtige batterij zoals deze van Anker en bij voorkeur eentje met een ingebouwd kabeltje dat geschikt is voor het toestel van de eigenaar. Lifesaver is bijvoorbeeld een bedrijf dat zulke portable powerbanks aanbiedt. Bovendien kun je deze chargers o.a. op festivals of grote sportevents gratis inwisselen voor een vol exemplaar. Zo zit je nooit zonder juice.

Beeld: Shutterstock