Telefoons

Meekijken naar de livestream van het Apple iPhone event?

Deze week organiseert Apple weer een Apple Event. Kijk jij live mee?

Clock 2 min

A.s. dinsdag is het zover. Dan maakt Apple bekend welke nieuwe producten het bedrijf dit najaar gaat verkopen. Een event waar door Apple fans over de hele wereld reikhalzend wordt uitgekeken.

Gelukkig zijn de Apple events de afgelopen jaren ook gewoon thuis te kijken. Met een livestream van het Apple event weet jij als eerste of er nieuwe iPhones komen en hoe deze er uit gaan zien. Ook staat Apple uitgebreid stil bij de technologie en nieuwe features van haar nieuwe producten met live demo’s op het podium.

Livestream Apple Event

De livestream van het Apple event is te bekijken op je iPhone, iPad, Mac en Apple TV, maar ook via de Chrome- en Firefox-browsers en op apparaten van andere fabrikanten. De livestream kun je bekijken via de website van Apple op Apple.com.

Heb je een iPhone of Apple TV? Dan kun je de keynote ook bekijken via de Apple Special Event app. Deze app staat standaard geïnstalleerd op je Apple TV. Je kunt de stream dus ook gewoon in 4K kwaliteit op je TV bekijken. Ben je te laat thuis om de stream live te kijken? Na afloop van de keynote kun je deze via de app en website van Apple ook achteraf terugkijken.

Apple Event 10 september

Het Apple Event begint op dinsdag 10 september 2019 om 19.00 uur Nederlandse tijd. Mochten er tijdens het Apple event nieuwe iPhones bekend worden gemaakt, dan lees je hier natuurlijk gelijk over op deze site. We kunnen je dan ook laten weten wanneer je deze bij T-Mobile kunt bestellen.

Niks missen van het laatste Apple nieuws?

Wil je na afloop zeker weten dat we je als eerste op de hoogte brengen van het laatste Apple nieuws? Schrijf je dan in voor de T-Mobile Apple iPhone nieuwsbrief. Je ontvangt dan na de keynote direct een update over alle nieuwtjes die Apple deze week bekend heeft gemaakt.

Altijd het laatste iPhone nieuws

De nieuwe iPhone 11 en iPhone 11 Pro (Max) zijn er! Wil jij altijd op de hoogte zijn van het laatste Apple iPhone nieuws? Meld je dan aan voor onze Apple nieuwsbrief, dan heb je de nieuwste toestellen altijd als eerste in huis.

Beeld: Shutterstock