Telefoons

OPPO maakt zijn telefoons in Nederland exclusief beschikbaar via T-Mobile

OPPO maakt al sinds 2008 prachtige telefoons, maar die waren nooit in Nederland te verkrijgen. Tot afgelopen zomer, toen ze voor het eerst in Europa verschenen, met de primeur in Nederland. De smartphone-fabrikant is een exclusieve samenwerking met T-Mobile gestart om de telefoons hier op de markt te brengen.

Clock 2 min

Download het e-book ‘Mobiel van de zaak of prive’

Ben je ZZP’er en twijfel je of je voor een abonnement van de zaak of privé moet gaan? Download dan nu ons gratis e-book met alle voor- en nadelen op een rijtje.

Download gratis
De eerste smartphones van de fabrikant werden in Nederland goed ontvangen. Het is dan ook logisch om te gaan samenwerken met een telecomprovider, welke T-Mobile werd. Via T-Mobile is het vanaf vandaag mogelijk om de RX17 Pro te kopen .

“Ik ben ontzettend trots op deze mooie samenwerking met T-Mobile. Bij OPPO willen we producten creëren die de perfecte combinatie vormen van design en technologie. Vanuit dit uitgangspunt is ook de RX17 Pro ontwikkeld, en is het onze ambitie om samen met T-Mobile nog meer Nederlanders kennis te laten maken met dit toestel”, vertelt Harrison Chen, CEO van OPPO Nederland.

Telefoon voor iedereen

De RX17 Pro is een erg interessante telefoon voor zowel consumenten als ondernemers. Zo heeft de telefoon een haarscherp 6,4 inch Full HD+ AMOLED-scherm, met bovenin een inkeping voor de selfie-camera en sensoren. Verder heeft het apparaat maar liefst 6 GB aan RAM-geheugen, waardoor multitasken geen enkel probleem is. Met 128 GB aan opslag is er bovendien genoeg ruimte voor je foto’s en documenten.

Ook interessant is de accu. Die heeft een capaciteit van 3700 mAh, wat voldoende is voor een spreektijd van maar liefst 33 uur. En als je telefoon leeg is, kun je hem met de gepatenteerde SuperVOOC Flash-laadtechnologie binnen 10 minuten weer voor 40 procent opladen. Binnen 40 minuten is de telefoon zelfs weer helemaal opgeladen.

OPPO RX17 Pro

Maak je regelmatig foto’s voor je werk? Dat kun je voortaan prima met je RX17 Pro doen, aangezien het toestel achterop een 12 en 20 megapixel-camera heeft. Die camera biedt bovendien speciale functies voor kwalitatieve avond- en nachtfotografie. Ook voor selfies is dit toestel meer dan geschikt, dankzij zijn 25 megapixel-camera aan de voorkant.

De OPPO RX17 Pro is vanaf vandaag exclusief bij T-Mobile te verkrijgen, in Emerald Green of Radiant Mist.

5G

Maar de samenwerking tussen T-Mobile en OPPO stopt niet bij het aanbieden van de RX17 Pro. De twee bedrijven vinden elkaar ook op het gebied van 5G, de nieuwe standaard voor mobiele communicatie waar hard aan wordt gewerkt. OPPO en T-Mobile delen namelijk de ambitie om een sterk 5G-netwerk en 5G-technologie zo snel mogelijk toegankelijk te maken.

OPPO introduceerde tijdens het 2019 Innovation Event in Barcelona al zijn eerste 5G-smartphone. Ook kondigde het bedrijf daar het OPPO 5G Landing Project aan, waarin de implementatie van zijn 5G-producten en diensten worden gepromoot. Gebruikers kunnen daardoor zo snel mogelijk de verbeterde diensten ervaren.

Ondertussen is T-Mobile volop bezig met de voorbereidingen van de uitrol van een landelijk dekkend 5G-netwerk. Den Haag is de eerste Nederlandse stad die volledig overgaat op 5G. Daar zijn onlangs ook de eerste T-Mobile pilots van start gegaan.

Download het e-book ‘Mobiel van de zaak of prive’

Ben je ZZP’er en twijfel je of je voor een abonnement van de zaak of privé moet gaan? Download dan nu ons gratis e-book met alle voor- en nadelen op een rijtje.

Download gratis
Beeld: Shutterstock