Telefoons

Samsung Galaxy Note20 5G: work and play met de nieuwste Samsung smartphone

Work and play. Power en snelheid. Met de Galaxy Note20 of Note20 Ultra 5G ben je productief op je werk en kun je optimaal ontspannen in je vrije tijd. De nieuwste Samsung smartphone heeft een slimme batterij, verbeterde CPU en GPU processoren en wordt uiteraard weer geleverd met de geliefde S pen. Benieuwd waarom dit state-of-the-art toestel kan bijdragen aan jouw work/life balance? Lees dan snel verder!

Clock 2 min

PRE-ORDER DE SAMSUNG GALAXY NOTE20

Founders_Galaxy-Note20_cta

Wil jij de Samsung Galaxy Note20 of Note20 Ultra 5G zo snel mogelijk in huis hebben? Pre-order hem dan nu bij T-Mobile!

PRE-ORDER NU
Met de Galaxy Note20 5G schakel je naadloos tussen werk en ontspanning. Voer overdag je conference call, volg een online les of koppel je Galaxy Note20 5G via de DeX tool aan het systeem op locatie. ’s Avonds een etentje? Leg eenvoudig jouw memorabele herinneringen vast met één van de vijf professionele cameralenzen en deel de foto’s en video’s meteen met je vrienden. Na afloop speel je thuis één van je favoriete games of kijk je op de bank nog een serie.

Precieze S pen

Noteer jij tijdens je werk veel met pen en papier? En loop je aan het eind van de dag met heel veel losse notities rond (die eigenlijk altijd kwijtraken)? Dan is de Galaxy Note20 je nieuwe vriend: met de meegeleverde S pen schrijf je je notities op je smartphone, met een verbluffende reactiesnelheid: alsof je op papier schrijft. En doordat de Galaxy Note20 ze digitaal opslaat, heb je je aantekeningen altijd en overal bij de hand. In DeX mode (wanneer je je Galaxy smartphone aan een monitor of TV hebt gekoppeld) werkt de S pen ook als afstandsbediening voor je presentatie. Met één druk op de knop ga je naar de volgende slide en pauzeer je de video.

Intelligente batterij

Gedurende de dag met een lege accu komen te zitten: het is voor velen een van de grootste frustraties die er is. Zeker als je net die klant moet bellen, je on the go wat documenten moet bekijken of toch net het thuisfront wilde laten weten dat je onderweg bent. De batterij (tot 4.500mAh) van de Galaxy Note20 heeft gelukkig genoeg power om de dag mee door te komen. Van je agenda checken in de ochtend tot aan het video streamen voor het slapen gaan: met de Galaxy Note20 hoef je nooit iets te missen. Kom je toch een beetje power tekort? Met super-fast charging via USB-C of Wireless Powershare ben je in no-time klaar voor de volgende 24 uur.

Professionele (video)camera

In welke business je ook zit, een goede camera is voor elke onderneming waardevol. Of het nu foto’s voor je LinkedIn posts betreft of de video modus voor je video calls: one image says more than a thousand words. Met de Pro-Grade camera van de Galaxy Note20 creëer je in ieder geval haarscherpe afbeeldingen en video’s in prachtige kleuren. Wordt het donker? Geen probleem. Met de Space Zoom en Bright Night functionaliteit, leg jij ook in het donker alles tot in de details vast. Met de Laser Autofocus optie op de Pro Video lens kun je snel een bewegend beeld scherpstellen. Om de bewegingen van de camera te stabiliseren voor een scherp en rustig beeld, schakel je Super Steady in met grotere sensor antischokstabilisator.

Gamen met consolekwaliteit

Work hard, play hard. En voor beide kun je met de Galaxy Note20 uitstekend uit de voeten. Werk gerelateerde features heeft de nieuwe telg in de Note familie als vanouds. En met die professionele capaciteiten kan natuurlijk ook flink gegamed worden. Bovendien is games downloaden echt niet meer nodig. Thuis of onderweg game je zonder vertraging met een refresh rate tot 120 Hz dankzij onder andere de krachtige processor. Ongeacht welk spel je speelt.

Pre-order nu

Wil jij de Samsung Galaxy Note20 of Note20 Ultra 5G zo snel mogelijk in huis hebben? Pre-order het toestel dan nu bij T-Mobile! Want alleen tijdens de pre-sale krijg je een Music Pack of een Game Pack cadeau! Meer weten? Lees dan snel verder…

Founders_Galaxy-Note20_cta

PRE-ORDER DE SAMSUNG GALAXY NOTE20

Wil jij de Samsung Galaxy Note20 of Note20 Ultra 5G zo snel mogelijk in huis hebben? Pre-order hem dan nu bij T-Mobile!

PRE-ORDER NU
Beeld: Samsung