Technologie

De mogelijke Samsung Galaxy S21 komt volgens The Verge al in januari – wordt dit dé nieuwe smartphone voor ondernemers?

Het borrelt al een tijdje op de diverse tech websites. Want: diverse gezaghebbende blogs claimen aanwijzingen te hebben dat Samsung zeer binnenkort met een nieuwe smartphone gaat komen. Volgens o.a. The Verge zou het gaan om de nieuwe Samsung Galaxy S21 en de geruchten rondom deze nieuwe ophanden zijnde smartphone worden steeds heviger.

Clock 2 min

We zetten de belangrijkste voor je op een rijtje. Wordt dit de nieuwe smartphone voor ondernemers?

Gerucht over de releasedatum, volgens The Verge

Het feit dat de geruchten nu al aanzwengelen is op zichzelf al opmerkelijk te noemen. Doorgaans lanceert Samsung haar flagship in februari. Maar de grote tech blog The Verge verwacht dat de nieuwste telg in de Galaxy S serie al in januari aangekondigd gaat worden. Dat alle geruchten nu al de kop opsteken, kan een aanwijzing zijn dat het nieuwe flagship toestel van Samsung inderdaad eerder wereldkundig gemaakt gaat worden.

Er komt een nieuwe Samsung telefoon aan...

Wil je het toestel als eerste bestellen? Schrijf je dan in want dan informeren we je zodra dit kan.

Gerucht over het design, volgens OnLeaks

Steve Hemmerstoffer noemt zichzelf ‘serial tech leaker’. En terecht: in het verleden heeft hij al onnoemelijk veel gelekte foto’s van nog te releasen smartphones op zijn twitter kanaal gedeeld. En vorige maand was het de beurt aan de mogelijke opvolger van de Samsung Galaxy S20. Hieronder vind je de tweet: wat denk jij? Wordt dit jouw nieuwe smartphone?

Gerucht over de modellen, volgens Android Police

Samsung brengt haar Galaxy S smartphones vrijwel altijd in drie verschillende uitvoeringen uit. Dat zal bij de nieuwe reeks niet anders zijn. Althans, dat verwacht de blog Android Police, die het over de Samsung Galaxy S21, Galaxy S21+ en Galaxy S21 Ultra heeft. Onder ondernemers is de Ultra vaak het populairst omdat dit de meest uitgebreide versie is. Android Police verwacht dat deze variant van dit toestel een schermformaat van 6.8 inch mee zal krijgen. Dit zal dan overigens een tiende inch kleiner zijn dan de Samsung Galaxy S20, maar het zal wel de grootste smartphone zijn die Samsung begin 2021 zal gaan aankondigen.

Gerucht over de camera, volgens Androidcentral

Volgens Androidcentral zal Samsung op het gebied van de camera flink gaan uitpakken. En dan met name in de Ultra uitvoering. Deze zal namelijk maar liefst vijf camera’s meekrijgen, waarvan er eentje zelfs een lens meekrijgt met maar liefst 108 mega pixels aan boord. En ook de front camera op de Ultra zou met haar 40 mega pixels enorm zijn.

Het laatste Samsung nieuws direct in je inbox?

Zoals je ziet, gaan de geruchten hard. En ook de datum waarop het toestel aangekondigd gaat worden, blijft traditioneel tot op het laatste moment geheim. Heb je geen zin om dit allemaal op de voet te volgen, maar wil je wel op de hoogte blijven van de belangrijkste highlights omtrent Samsung? Abonneer je dan snel op onze Samsung nieuwsbrief. Want dan ontvang je al het Samsung nieuws direct in je inbox!

Er komt een nieuwe Samsung telefoon aan...

Wil je het toestel als eerste bestellen? Schrijf je dan in want dan informeren we je zodra dit kan.

Beeld: T-Mobile