Technologie

Samsung Galaxy S22: dé telefoon voor de ondernemer

Een paar weken geleden lanceerde Samsung de nieuwste aanwinst in het Galaxy S assortiment: de Samsung Galaxy S22 Series. Het toestel heeft de snelste processor ooit in een Galaxy smartphone, een revolutionaire camera en je privégegevens worden goed beveiligd met het beveiligingsplatform Knox. De Samsung Galaxy S22 is ideaal voor de ondernemer. Waarom? Dat lees je in dit Founders artikel.

Clock 3 min

Samsung brengt al jaren dé smartphone voor ondernemers uit. En met de Galaxy S22 levert het Koreaanse merk opnieuw een top prestatie.

Koop nu de Samsung Galaxy S22 series

Founders_CTA_visual_SamsungGalaxy_S22_1080x1080

Benieuwd naar de gloednieuwe Samsung Galaxy S22 series? Koop ‘m nu!

BESTEL NU
Snelste smartphone in de Galaxy reeks

Je werkt aan je business waar en wanneer je dat wilt. Dit doe je online en in de cloud. De Galaxy S22 Series ondersteunt je daarbij dankzij de 4nm powerprocessor, de snelste processor ooit in een Galaxy smartphone. Samen met Samsungs meest geavanceerde Artificial Intelligence (AI) en Machine Learning (ML) zorgt ie voor ongekende prestaties en wordt je productiviteit naar een hoger niveau getild.

Geen omkijken naar je batterij

Met de Samsung Galaxy S22 kun je de hele dag knallen, want je hoeft ‘m maar één keer op te laden. Doordat de batterij zich slim aanpast aan je telefoongebruik gaat ie veel langer dan 24 uur mee. Toch opladen? Dan zorgt de 25W Super Fast Charger ervoor dat de Galaxy S22 binnen een half uur weer up and running is. Bij de Galaxy S22+ en S22 Ultra gaat het nog sneller: de 45W Super Fast Charger zorgt er dan voor dat in twintig minuten je batterij van 0 tot 100 procent gaat.

Galaxy S22 Ultra geeft je de Note-ervaring

Houd jij ook liever van schrijven dan typen? Dan is de Galaxy S22 Ultra met de vernieuwde S Pen wat voor jou. De pen heeft een reactietijd van 2,8 milliseconden waardoor het voelt alsof je met een pen op papier schrijft. Snelle krabbels zet je automatisch om in digitale tekst met de functie Tekst Export. Of je exporteert ze als PowerPoint- of Word bestand en stuurt ze meteen naar je collega. Heel handig: voor het eerst past de S Pen perfect in de S. Je haalt ‘m uit de onderkant van de telefoon om te schrijven, tekenen of je telefoon te bedienen.

Je desktop in je broekzak

De Galaxy S22 is meer dan een smartphone. Met de ingebouwde DeX functionaliteit tover je ‘m namelijk om tot desktop. Je maakt draadloos verbinding met een monitor, toetsenbord en muis en werkt zo naadloos verder op een groter scherm. Documenten weergeven en content direct vanaf de Galaxy S22 bewerken, het kan allemaal met DeX. Of maak indruk en gebruik de smartphone als touchpad bij de pitch voor die belangrijke klant.

Onbewogen stabiele video’s

Met de professionele camera maak je eenvoudig zelf video’s voor je Insta stories en je posts op LinkedIn en Youtube. Want met de Galaxy S22 behoren bewogen, instabiele video’s namelijk tot het verleden. De OIS-correctiehoek is zo verbeterd dat ie sneller referentiepunten voor bewegingen kiest om zo het beeld te stabiliseren. En de super HDR zorgt ervoor dat de beelden nog voller van kleur zijn door 64 keer meer kleurinformatie vast te leggen, zelfs met tegenlicht.

Je privacy gewaarborgd dankzij Knox

Je hoeft niet bang te zijn dat je bedrijfsgegevens op straat komen te liggen. De Galaxy S22 Series is namelijk beveiligd met Samsungs Knox. Dit beveiligingsplatform beschermt de gegevens op je smartphone. En je wachtwoorden zijn veilig in de Knox Vault. Op het nieuwe Permission Usage-dashboard zie je welke apps jouw gegevens delen of jou volgen. En per app bepaal je of je wel of geen toegang geeft. De Galaxy S22 Series introduceert ook nieuwe beveiligingsfuncties, zoals ARM micro architecture, zodat cyberaanvallen op je besturingssysteem en geheugen worden voorkomen.

Duurzame smartphone

Heb je duurzaamheid hoog in het vaandel staan? Mooi, want Samsung speelt daar ook op in door zich in te zetten voor een duurzamere toekomst met Galaxy for the Planet. Samen met toonaangevende organisaties zorgt Samsung ervoor dat afgedankte visnetten een tweede leven krijgen als onderdeel van smartphones. Zo bestaat de key bracket van het toestel voor 20 procent uit gerecycled plastic uit de oceaan. En voor andere onderdelen, waaronder de volume- en powerknop, zijn PCR-materialen gebruikt. Ook de buitenkant is duurzaam: de verpakkingen zijn van 100 procent gerecycled papier en de beschermlaag is van gerecycled plastic. Daarbij is iedere smartphone ontworpen met milieuvriendelijke materialen, zoals gerecycled plastic.

Samsung Galaxy S22: dé smartphone voor jou

Met de Samsung Galaxy S22 heb je een werktelefoon die gemaakt is voor je meest productieve dagen. En zo bijdraagt aan je zakelijk succes. Benieuwd naar alle features? Bestel de Samsung Galaxy S22 Ultra dan snel!

Founders_CTA_visual_SamsungGalaxy_S22_1080x1080

Koop nu de Samsung Galaxy S22 series

Benieuwd naar de gloednieuwe Samsung Galaxy S22 series? Koop ‘m nu!

BESTEL NU
Beeld: Samsung