Technologie

De supermens is dichterbij dan je denkt! Ontdek de voordelen voor je bedrijf

Met behulp van technologie kunnen we de mens steeds verder verbeteren: mens 2.0, de supermens. Van gadgets en cryotherapie tot geïmplanteerde chips en experimenteren met biohacking. Welke kansen en nadelen heeft dit? En wat is de impact op ons als mens, bedrijven en de maatschappij?

Clock 2 min

Webinar ‘De impact van technologie op de ondernemer’

Founders_supermens-dichterbij-dan-je-denkt_cta

Benieuwd wat de impact van nieuwe technologieën op jouw als ondernemer heeft?

SCHRIJF JE IN
Onlangs gaven Peter Joosten en Piet Hein van Dam je een kijkje in de wereld van biotechnologie, slimme algoritmes en het creëren van een supermens. Tijdens een verrassend webinar ontdek je welke kansen en nadelen deze ontwikkelingen hebben voor jouw onderneming. Maar ook wat je zelf kunt doen om in tijden van COVID-19 gezonder te leven. Een webinar over de voor- en nadelen van technologie voor de mens, voor jou als ondernemer en voor jouw bedrijf. Zien we je daar?

De Supermens

Peter Joosten MSc. is biohacker, spreker en toekomstdenker. Hij heeft aan de Rijksuniversiteit Groningen Bedrijfskunde en Journalistiek gestudeerd. Naast blogger en podcaster is hij keynote spreker bij diverse bedrijven, instellingen en evenementen, waaronder TEDx, Biohacker Summit Stockholm, UMC Utrecht en ASML. Hij is auteur van de boeken Biohacking (2018) en Supermens (2020). In zijn sessie vertelt hij over de supermens en welke ontwikkelingen er zijn. Maar ook welke impact dat heeft op ons als mens, bedrijven en de maatschappij. Aan het einde van de webinar deelt Peter, als menselijk proefkonijn, zijn drie beste tips!

Een dieet volgen? Onzin!

Piet Hein van Dam is een doorgewinterde ondernemer en gepromoveerd natuur- en scheikundige. Hij werkte jarenlang bij Unilever en leidde verscheidene startups. Met zijn bedrijf Clear levert hij techniek waarmee je de precieze effecten van voeding op je lichaam kunt meten. You are what you eat, jouw reactie op voeding is namelijk persoonlijk. Piet Hein vertelt in zijn sessie hoe we gebruik kunnen maken van geavanceerde sensoren en slimme algoritmes om jou als mens gezonder te maken. Was dit ooit het domein van artsen, nu kun je het zelf doen!

Webinar direct terugkijken

Deze webinar heeft onlangs plaatsgevonden. Maar gelukkig kun je ‘m vanaf nu direct on demand terugkijken. Benieuwd wat de impact van nieuwe technologieën op jou als ondernemer heeft? Bekijk ‘De impact van technologie op de ondernemer’ dan nu direct terug.

Founders_supermens-dichterbij-dan-je-denkt_cta

Webinar ‘De impact van technologie op de ondernemer’

Benieuwd wat de impact van nieuwe technologieën op jouw als ondernemer heeft?

SCHRIJF JE IN
Beeld: T-Mobile