Technologie

Vakantiegroeten voor je werknemers met Ink Cards

Ben je op vakantie en wil je de hartelijke groeten doen aan je werknemers en collega’s vanaf het strand? Stuur een kaartje met Ink Cards en maak je werknemers blij met een gepersonaliseerde vakantiegroet.

Clock 2 min

Ink Cards is een initiatief van Sincerely, een technologie-bedrijf in San Francisco. Hun missie is de wereld een attentere plek te maken. Ze richten zich dan ook voornamelijk op sociale attentie-apps. Zo ontwikkelde Sincerely apps voor het versturen van bloemen of luxe fruitpakketjes.

En laten we eerlijk zijn: wanneer was de laatste keer dat je een persoonlijk kaartje ontving? Met Ink Cards wordt het sturen van een vakantiekaart een kleine moeite (maar een groot gebaar). Je kunt de app hier downloaden voor iOS en hier voor de Android-versie.

Ink Cards

Deel je vakantiefoto’s met collega’s

In Ink Cards kun je voor allerlei gelegenheden leuke kaartjes bestellen met jouw eigen foto’s erop. Of je nou een kaart wilt sturen vanaf je vakantiebestemming, voor het slagen van je neefje of iemand een hart onder de riem wilt steken.

Vanuit een template kun je zelf allerlei dingen aanpassen, zoals de kleurencombinatie van de kaart, het aantal foto’s dat je wilt gebruiken en welke filter je over je foto’s heen wilt zetten. Laat je creativiteit de vrije loop en maak meteen gebruik van al die duizend vakantiefoto’s die je geschoten hebt.

Je kunt natuurlijk een persoonlijke vakantiegroet op elke kaart zetten, maar er ook voor kiezen een hele stapel kaarten te versturen. Handig als je bijvoorbeeld een kaartje naar je werknemers wil sturen! De kaarten kosten ongeveer $3 per stuk, afhankelijk van de kwaliteit die je kiest. De kaarten worden internationaal verstuurd en de prijs is inclusief verzendkosten. Binnen Europa en Amerika garandeert Ink Cards een bezorgtijd tussen de drie en acht werkdagen.

Designs voor iedereen

De app biedt meer dan vijfhonderd verschillende designs aan. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je geen originele creatie kunt versturen. Als je liever gewoon een leuk kaartje stuurt zonder een eigen foto er op, dan biedt Ink Cards verschillende leuke designs aan waar al voorgedrukte teksten en tekeningen op staan.

Het design van de app zelf past ook helemaal bij het doel. Het is een vrolijk ingerichte app die op een overzichtelijke manier alle functies heeft die je maar kunt wensen. Zo kun je bijvoorbeeld ook foto’s importeren van je sociale-mediakanalen.

Simplistische formats

Ook prettig: er zijn heel simplistische formats beschikbaar, waardoor je zelf kiest hoeveel foto’s je op je kaart wilt hebben en welke tekst erbij moet staan. Je bent dus niet gebonden aan een bepaald thema.

Verder is het een applicatie zonder te veel poespas. Een klein puntje van aandacht is dat de app geen toegang heeft tot je contactpersonen. Het was handig geweest als je vanuit daar de adressen meteen had kunnen importeren.

Beeld: Shutterstock