Telefoons

Wanneer wordt de nieuwe Samsung Galaxy bekend gemaakt?

Samsung lanceert nieuwe Galaxy toestellen! Dit is wat we al weten op basis van de uitnodiging voor het lanceerevent.

Clock < 1 min

De opvolger van de Samsung Galaxy S10 wordt aangekondigd op dinsdag 11 februari 2020. Samsung verstuurde begin deze maand uitnodigingen voor het Samsung Unpacked event in San Francisco.

Uit de uitnodigingen is nog niet op te maken wat er op 11 februari precies bekend wordt gemaakt. Naar verwachting gaat het om het nieuwe Samsung Galaxy toestel. Diverse Amerikaanse techsites weten te melden dat het toestel óf de Galaxy S11, óf de Galaxy S20 zal gaan heten.

In het filmpje dat Samsung bij de uitnodiging online plaatste zijn een soort vierkantjes achter een wit doek te zien. Sommige Twitteraars denken al te weten wat deze mysterieuze vormen betekenen. Het eerste vierkant zou de vorm van de nieuwe camera aan de voorkant van het toestel zijn. Deze bestaat uit maar liefst vier lenzen naast en onder elkaar.

Het tweede vierkant zou een verwijzing zijn naar de nieuwe Galaxy Fold: een opvouwbaar toestel dat opgevouwen de vorm van een vierkantje heeft. Of dit waar is weten we natuurlijk pas in februari.

Wil je het Samsung Unpacked 2020 event live volgen dan kan dat. Via deze website biedt Samsung op 11 februari 2020 een livestream aan voor alle Galaxy fans die niet kunnen wachten op het nieuwe toestel.

Heb je liever direct een mailtje zodra het nieuwe toestel gelanceerd en te bestellen is bij T-Mobile? Abonneer je dan hieronder op onze speciale Samsung nieuwsbrief. We sturen je dan direct na de lancering een mail met alle info.

Direct op de hoogte van het laatste Samsung Galaxy nieuws

Wil jij niks missen van de Samsung Galaxy lancering? Abonneer je dan nu op onze Samsung nieuwsbrief zodat we je als eerste op de hoogte kunnen brengen van dit nieuwe toestel.

Beeld: Samsung