Technologie

It takes a hacker to beat one: is de beveiliging van jouw bedrijfsnetwerk up-to-date?

Het komt regelmatig langs in het nieuws: een hacker die complete bedrijven of overheidsinstellingen in de houdgreep heeft. De organisatie moet dan een flinke som geld op tafel leggen om te voorkomen dat gevoelige informatie wordt gepubliceerd of cruciale systemen worden platgelegd. Klinkt voor jou misschien als een ver-van-je-bed-show. Totdat het je overkomt. Check daarom regelmatig hoe het ervoor staat met de beveiliging van jouw bedrijfsnetwerk. Tijdens de webinar ‘Veilig bedrijfsnetwerk’, die nu gratis en on demand terug te kijken is, leer je waar je op moet letten.

Clock 2 min

De balans tussen toegankelijk en veilig

Je weet natuurlijk dat het belangrijk is om je bedrijfsnetwerk te bewaken en indringers buiten de deur te houden. Maar als je niet oplet, daalt dit in de waan van de dag zomaar op je prioriteitenlijstje. Terwijl cybersecurity belangrijker is dan ooit. Zeker nu we steeds meer hybride werken, moet je bedrijfsnetwerk zowel veilig genoeg zijn om aanvallen buiten de deur te houden, als flexibel genoeg om je medewerkers op afstand toegang te geven.

Ontdek de kracht van SD-WAN

It takes a hacker to beat one”, volgens Brenno de Winter, onderzoeksjournalist met een specialisatie in in IT-beveiliging en privacy. Als cybersecurity-zwaargewicht weet hij als geen ander hoe je de hackermentaliteit toepast voor de goede zaak. Daarom gaat hij tijdens deze webinar samen met zijn tafelgasten Marcel Parson (T-Mobile) en Roland Broersen (SLTN) in op de voordelen van Software Defined Wide Area Networks (SD-WAN).

Met SD-WAN heb je de juiste middelen in huis om een veilig bedrijfsnetwerk te creëren. Maar wat is SD-WAN, hoe werkt het en waarom heb je het precies nodig? En als je kiest om dit te implementeren in je bedrijf: hoe ziet de transformatie van het bedrijfsnetwerk er dan uit? Hoe werkt het bijvoorbeeld samen met bestaande applicaties? Je ontdekt het tijdens de webinar die nu gratis en on demand terug te kijken is.

Wees aanvallers te slim af

Zorg dat je je goed voorbereid op de mogelijkheid dat je organisatie een doelwit wordt van indringers. Zo blijft je een hoop ellende bespaard. Dus ben je IT-manager, ondernemer of gewoon geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen binnen de cybersecurity? Laat de lessen die echte insiders geleerd hebben, je inspireren om ‘black hat-hackers’ te slim af te zijn. Dit moet je gezien hebben!

De webinar ‘Veilig bedrijfsnetwerk’ is nu gratis en on demand te bekijken.

Beeld: T-Mobile