Telefoons

Hoe deze AR experience je meesleept in de wondere wereld van de Samsung Galaxy S23

Het zal je niet ontgaan zijn: op 1 februari lanceerde Samsung haar gloednieuwe flagship. In het kader van dit nieuwe toestel creëerden we een bijzondere AR experience om op een unieke manier de belangrijkste features van de smartphone te kunnen ervaren. In dit Founders artikel leggen we je uit wat die experience inhoudt en hoe je ‘m gratis kunt beleven.

Clock 2 min

De Samsung Galaxy S23 augmented reality experience is een web-based beleving die je overal kunt ervaren. Je hoeft hier dus geen app voor te downloaden. De ervaring geeft op innovatieve wijze inzicht in allerlei USP’s die de Galaxy S23-serie te bieden heeft.

Koop nu de Samsung Galaxy S23 series

Samsung Galaxy S23-cta

Benieuwd naar de gloednieuwe Samsung Galaxy S23? Check dan hier alle details!

BESTEL NU
Gamification, storytelling en augmented reality

Door een mix van gamification, storytelling en augmented reality krijg je inzicht in de hersenspinsels van een mysterieuze ontwikkelaar, die een apparaat wilde ontwikkelen om de wereld te verrijken. In de AR experience beland je in een virtuele omgeving, waar moderne invloeden en de natuur moeiteloos samengaan. Het is een botanisch ontsnappingsoord, waar de ontwikkelaar zag dat er in alles om je heen schoonheid te ontdekken is. Al snel kom je erachter dat het apparaat dat voor je ligt, de gloednieuwe Samsung Galaxy S23 series, de mogelijkheid biedt om normale dingen uitzonderlijk te maken.

De wereld mooier ervaren – en vastleggen

Wie wil de wereld niet door een mooiere bril verkennen? Ontdek de onovertroffen krachtige camerafuncties in het melkwegstelsel of ga op onderzoek uit in het magische ecosysteem van een kamerplant. Dompel je onder in een aquarium van ecologische innovatie en ervaar personalisatiemogelijkheden die geoptimaliseerd zijn door de meest verfijnde hardware. Je beleeft waarom dit toestel ‘work hard, play hard’ als credo heeft. En je ontdekt dat je de wereld nog mooier kan ervaren én vastleggen.

Ervaar het nu

De AR experience is een web-based beleving die je overal kunt ervaren. Je hoeft hier dus geen app voor te downloaden. Het enige wat je moet doen is op deze link van de AR experience te klikken. Lees je dit artikel op een desktop? Dan kun je met je smartphone onderstaande QR-code scannen:

D_2023-0012_TMO_Visuals-Samsung-Galaxy-AR_social_founders_1800x800_NS_QR4

Samsung Galaxy S23-cta

Samsung Galaxy S23

Benieuwd naar de gloednieuwe Samsung Galaxy S23? Check dan hier alle details!

BESTEL NU
Beeld: T-Mobile