Telefoons

Wat zijn de beste smartphones voor ondernemers?

Als ondernemer is het enorm belangrijk dat je de hele dag bereikbaar bent, altijd kunt rekenen op razendsnel internet en gefocust kunt werken. Er zitten maar 24 uur in een dag en die moeten zo efficiënt mogelijk worden besteed. Je smartphone speelt daarin een cruciale rol. Welke telefoons vormen voor jou als ondernemer de beste opties? Als het aankomt op betrouwbaarheid, snelheid, communicatie en opslag? Lees snel verder!

Clock 3 min

Aanbiedingen voor ondernemers

Aanbiedingen voor ondernemers

Altijd op zoek naar de beste deals voor jouw onderneming? Check dan snel onze aanbiedingen!

BESTEL NU
Het is niet gewaagd om te stellen dat je als ondernemer niet zonder je telefoon kunt. Gelukkig zijn er genoeg smartphones te vinden die je onderdompelen in oneindig veel gemak. Denk hierbij bijvoorbeeld niet alleen aan pure snelheid, maar ook aan een eenvoudige en efficiënte interface en handige features die jouw werkdag een stuk aangenamer maken. Maar welke telefoons zijn op dit moment dan hot? Om je te inspireren vind je hieronder 3 voorbeelden van toestellen voor ondernemers die alles in huis hebben om jou perfect van dienst te zijn.

iPhone 12 Pro Max

Apple staat al jarenlang aan de top als het gaat om het produceren van indrukwekkende smartphones die voorzien zijn van strakke designs, geweldige features en pure kracht. De honger naar innovatie en het verleggen van grenzen is nog lang niet gestild. En dat resulteert ieder jaar in een nieuwe serie iPhones waar ondernemers ongelooflijk goed mee uit de voeten kunnen.

Founders-smartphones-voor-ondernemers-iphone

Voor de iPhone 12 Pro Max geldt dat uiteraard ook. De Pro Max is typisch zo’n smartphone die geschikt is voor ondernemers die azen op net dat beetje extra. Zo is het kraakheldere OLED display maar liefst 6.7 inch groot en heb je daarnaast de keuze tussen 128, 256 en zelfs 512 GB opslag. Dat laatste is bijvoorbeeld ideaal als je je toestel gebruikt voor privé en werk. Uiteraard heb je de beschikking over meerdere camera’s die je in alle situaties van dienst zijn. Of het nu gaat om het opnemen van een interessante presentatie of het snel vastleggen van wat aantekeningen op een flipover: de camera’s van de iPhone 12 Pro Max leveren keer op keer kwaliteit. Kortom, een geweldige telefoon voor ondernemers die alleen genoegen nemen met het allerbeste!

Samsung Galaxy S21 5G

Net als Apple staat Samsung aan de top van de smartphone piramide. Het Zuid-Koreaanse bedrijf heeft een ongekende drang naar vernieuwing. En dat levert ieder jaar geweldige smartphones op die kracht, een prachtig design en veel nieuwtjes met elkaar combineren. Begin dit jaar keken we massaal uit naar de release van de S21-serie en inmiddels mogen we concluderen dat Samsung opnieuw heeft bewezen dat ze alles in huis hebben om ideale telefoons voor ondernemers te maken.

Galaxy+S21_ultra_lifestyle_black_spen

Het vlaggenschip van de nieuwe serie is uiteraard de Samsung Galaxy S21 5G. Deze smartphone heeft alles wat je als ondernemer zoekt, zeker als je veel foto’s en filmpjes maakt. Want het toestel beschikt over een indrukwekkend palet aan camera’s. Zowel voor haarscherpe foto’s van dichtbij, het opnemen van een toffe webinar of het schieten van een snelle selfie om te delen met je collega’s, is deze smartphone uitermate geschikt. En dat is natuurlijk nog lang niet alles. Ben je benieuwd naar wat dit toestel nog meer voor je in petto heeft? Sprint dan snel naar de shop en ontdek alle specificaties. Ook kun je via onze Samsung pagina in de gaten houden wanneer er een nieuwe Samsung beschikbaar is.

OPPO Find X3 Pro

Voor de ondernemers die een keer iets anders willen en graag een sprong in het diepe maken én verrassend voor de dag willen komen heeft OPPO iets speciaals in huis. Dit Chinese merk is wellicht niet zo bekend als Apple en Samsung, maar inmiddels is wel duidelijk geworden dat OPPO telefoons produceert die zich kunnen meten met de beste smartphones van dit moment.

Founders-smartphones-voor-ondernemers-oppo

De absolute smaakmaker van het moment is de OPPO Find X3 Pro. Het is de eerste OPPO-smartphone die maar liefst 1 miljard kleuren vastlegt, bewaart én weergeeft. Dit staat garant voor een levensechte en kraakheldere kijkervaring. Verder beschikt de Find X3 series over een futuristisch design, een geavanceerde quad-cameraopstelling én ronkt er een Qualcomm® Snapdragon™ 5G-processor onder de motorkap. In dit artikel gaan we wat dieper op deze highlights in.

Scoor jouw zakelijke smartphone bij T-Mobile

Hierboven vind je drie goede voorbeelden van telefoons die uitermate geschikt zijn voor ondernemers. Of het nu gaat om de nieuwste iPhone, een gloednieuwe Samsung of een toestel van bijvoorbeeld OPPO of OnePlus: bij T-Mobile vind je genoeg opties als het gaat om telefoons voor ondernemers. Ben je benieuwd naar de andere zakelijke toestellen? Bezoek dan snel de zakelijke shop.

Aanbiedingen voor ondernemers

Aanbiedingen voor ondernemers

Altijd op zoek naar de beste deals voor jouw onderneming? Check dan snel onze aanbiedingen!

BESTEL NU
Beeld: Shutterstock