Telefoons

GOGOGO BLACK FRIDAY DEALS voor ondernemers

Het is weer de tijd van het jaar: Black Friday staat voor de deur! En dat betekent dat je tijdens de GOGOGO BLACK FRIDAY DEALS van maandag 23 november t/m maandag 30 november profiteert van de beste deals voor superscherpe prijzen. In dit artikel lees je er meer over.

Clock < 1 min

De GOGOGO BLACK FRIDAY DEALS voor ondernemers zijn onderdeel van de GOGOGO DEALS voor ondernemers. Een week lang Black Friday Deals betekent prijsverlagingen op diverse toestellen en service. Klanten met een mobiel abonnement sluiten nu tijdelijk gratis aan en de nieuwste en beste smartphones zijn superscherp geprijsd.

Speciale Black Friday Deals

Van maandag 23 november t/m maandag 30 november krijg je bij aankoop van geselecteerde toestellen* een Ultimate Ears MEGABOOM Speaker​ of een draadloze Sony koptelefoon t.w.v. €129,95 cadeau.

Speciale Sony GOGOGO Deals

Koop je een Sony Xperia 1 II? Dan ontvang je een Sony noise cancelling headphone WH-1000M3 t.w.v. € 279,-. Ga je liever voor een Sony Xperia 5 II? Dan krijg je een Sony noise cancelling  headphone WH-XB900N t.w.v. €150,- cadeau.

Meer deals voor superscherpe prijzen

De GOGOGO BLACK FRIDAY DEALS zijn inmiddels afgelopen. Maar voor ondernemers hebben we nog steeds een flink aantal mooie aanbiedingen in petto: de GOGOGO DEALS voor ondernemers. Meer weten? Kijk snel verder!

Beeld: Shutterstock