Telefoons

Datum Apple event bekend, komt er een nieuwe iPhone?

Kijk jij ook zo uit naar het Apple event op 12 september?

Clock 2 min

Afgelopen vrijdag zijn de uitnodigingen voor het eerstkomende Apple event de deur uitgegaan. Op woensdag 12 september is het zover, dan gaan we zien welke nieuwe aankondigingen Apple gaat doen. Waar we natuurlijk allemaal op hopen is dat daar een nieuwe iPhone bij zit! Het Apple event vindt plaats in het nieuwe Steve Jobs Theater, waar het gepresenteerd zal worden door o.a. Apple CEO Tim Cook.

Apple event

In de VS begint de Apple keynote om 10.00 ’s ochtends lokale tijd. Dat betekent dat wij het event in Nederland om 19.00 ’s avonds kunnen volgen. Daarvoor kun je gewoon naar de Apple website gaan in de Safari browser. Een livestream is dan mee te kijken op je smartphone, laptop of (Apple) TV.

Een nieuwe iPhone?

Het is nog volledig onduidelijk wat Apple volgende week gaat presenteren tijdens de keynote, al hopen heel veel mensen dat daar in elk geval een nieuwe iPhone bij zit. De laatste jaren heeft Apple de nieuwe iPhone altijd in september aangekondigd. We verwachten dat dit dit jaar niet anders zal zijn. De release datum is vaak enkele weken na de aankondiging van Apple.

De allereerste iPhones in Nederland

10 jaar geleden stonden er lange rijen voor de T-Mobile store voor de iPhone 3G
Tweet
Twitter
Het is inmiddels 11 jaar geleden dat de allereerste iPhone geïntroduceerd werd. T-Mobile was destijds de eerste Nederlandse provider die het toestel verkocht. Overal in Nederland stonden lange rijen voor de winkels om één van de allereerste iPhones te bemachtigen. Datzelfde ritueel herhaalde zich nog een aantal jaar, waaronder bij de introductie van de iPhone 3G in 2008 waarvan techsite One More Thing destijds dit prachtige sfeerverslag maakte:

https://www.youtube.com/watch?v=jyVE0SroKc8

Alles over de nieuwe iPhone

Als er een nieuwe iPhone wordt aangekondigd, zullen de allereerste toestellen natuurlijk ook weer direct via T-Mobile verkrijgbaar zijn. Wil jij zeker weten dat je niks mist van de Apple keynote en alle aankondigingen die daar gedaan worden? Schrijf je dan nu hieronder in op onze Apple iPhone nieuwsbrief. Dan zorgen wij ervoor dat we je op de hoogte houden van het allerlaatste iPhone nieuws.

Altijd het laatste iPhone nieuws

De nieuwe iPhone 11 en iPhone 11 Pro (Max) zijn er! Wil jij altijd op de hoogte zijn van het laatste Apple iPhone nieuws? Meld je dan aan voor onze Apple nieuwsbrief, dan heb je de nieuwste toestellen altijd als eerste in huis.

Beeld: Shutterstock