Telefoons

Google Pixel 2 smartphone wordt op 4 oktober uitgebracht

Op 4 oktober kondigt Google de Pixel 2 smartphone aan, de opvolger van Pixel. Dat bericht werd vandaag bevestigd op de website van Google, die een officiële landingspagina van de…

Clock 2 min

Op 4 oktober kondigt Google de Pixel 2 smartphone aan, de opvolger van Pixel. Dat bericht werd vandaag bevestigd op de website van Google, die een officiële landingspagina van de Pixel 2 hebben live gezet. De aankondiging komt amper twee dagen na de bekendmaking van de iPhone X en iPhone 8 door Apple.

Op de landingspagina van Google kunnen geïnteresseerde klanten hun emailadres achter laten zodat je een update krijgt als de telefoon er echt is en hoe deze precies gaat heten. Het is namelijk nog niet helemaal zeker dat Google zijn opvolger van Pixel ook echt de Pixel 2 gaat noemen.

Uit de eerste afbeelding die door Google zijn vrijgegeven kunnen we wel opmaken dat de Pixel 2 een groot scherm gaat krijgen, net als de Samsung Galaxy S8 en Note 8, en natuurlijk de net gelanceerde nieuwe smartphones van Apple. En eveneens net als zijn concurrenten brengt Google de nieuwe Pixel telefoon in een grote en kleine variant uit. Daarnaast is het apparaat stof- en waterdicht, en heeft het een flexibele behuizing die je aan de zijkanten in kunt drukken met je hand. 

De tagline van Google Pixel 2 is veelzeggend: Ask More
Tweet
Twitter

In de aankondigingsvideo van Pixel 2 die Google vandaag op YouTube heeft gezet wordt al een klein beetje duidelijk waar het product zijn focus op gaat leggen: de Pixel 2 zal net als zijn voorganger een robuust toestel zijn dat niet zo snel stuk gaat als je het laat vallen. Daarnaast zet Google naar verwachting vol in op zijn spraakherkenningssoftware en virtual assistant waardoor je je smartphone met je stem in plaats van met toetsen kunt besturen. De tagline van het product is veelzeggend: Ask More.

 

Wanneer de Pixel 2 ook bij T-Mobile verkrijgbaar is laten we je dat weten via onze website.

Beeld: Shutterstock