Telefoons

Hoe de iPhone 12 Pro je slimmer laat ondernemen

Half oktober werd ie dan eindelijk aangekondigd: de iPhone 12 serie. De beste iPhones ooit hebben een krachtige A14 Bionic-chip, gloednieuw design met Ceramic Shield, pro-camerasysteem, LiDAR-scanner en het grootste Super Retina XDR-display ooit in een iPhone. Maar hoe helpt de iPhone 12 Pro jou als ondernemer slimmer je bedrijf te runnen? Founders bestudeerde het toestel vanuit het perspectief van een ondernemer. Lees snel verder!

Clock 3 min

iPhone 12 Pro: de smartphone voor ondernemers

Founders_iphone-12-voor-ondernemers_cta

Benieuwd waarom dit de ultieme smartphone voor ondernemers is? Kijk snel verder!

MEER INFO
De ‘telefoon van de zaak’: ooit een fancy feature in vacatures om met name high potentials aan te kunnen trekken. Tegenwoordig is de smartphone business as usual. Zeker nu we in deze coronatijden minder op kantoor zitten en afhankelijk zijn van mobiele apparaten. Sterker nog: een smartphone stelt je meer dan ooit in staat om een bedrijf te runnen – waar ook ter wereld. En de onlangs gelanceerde iPhone 12 Pro is hier de overtreffende trap in. Het is een van de beste smartphones ooit gemaakt – ook voor ondernemers. Of moeten we zeggen: juist voor ondernemers? In dit artikel nemen we je mee in de features, die jou als ondernemer, het meest in het oog zullen springen.

5G: ondernemen met de snelheid van het licht

Founders_iphone-12-voor-ondernemers_web
iPhone 12: de ultieme smartphone voor slimme ondernemers

Met meer 5G-banden dan welke andere smartphone dan ook biedt de iPhone 12 Pro wereldwijd de beste 5G-dekking. Zo kun je vrijwel overal sneller downloaden en uploaden. Hierdoor worden video’s in betere kwaliteit gestreamd, download je in een mum van tijd de laatste versie van die ene presentatie, is er realtime interactiviteit in apps en zijn videocalls in FaceTime in HD. Met de iPhone 12 beschikt je onderneming ook over een veilige en snelle verbinding en hoef je minder vaak je toevlucht te nemen tot openbare wifi-hotspots. “Dit is een grote stap voor iPhone, die nu de beste 5G-ondersteuning in de markt biedt, en onze meest geavanceerde technologie binnen bereik brengt van gebruikers die echt alles uit hun iPhone willen halen”, zegt Greg Joswiak, Senior Vice President Worldwide Marketing van Apple.

Zakelijk en privé

Werk en privé hou je het liefst gescheiden. Maar hou je er niet van om met twee toestellen te moeten lopen? De iPhone 12 Pro maakt een privé telefoon onnodig. Want dankzij dual‑sim met eSIM kun je op dezelfde iPhone een zakelijk nummer en een privénummer gebruiken. Of gebruik maken van een buitenlands en Nederlands abonnement wanneer je voor zaken in het buitenland bent. Lees meer over de mogelijkheden van dual-sim met eSIM.

Professionele visuele content

Apple_iphone12pro-camera-demo-portrait_10132020
Deze foto is gemaakt met de iPhone 12 Pro

Insta stories, LinkedIn posts, youtube videos: elke onderneming heeft behoefte aan goede content. En met de camera van de iPhone 12 Pro maak je die in een hand omdraai helemaal zelf. Want met Smart HDR 3, ProRaw en Dolby Vision aan boord, zorgt de iPhone 12 ervoor dat ook jouw beelden er top notch uitzien!

Smart HDR 3

Met de nieuwe Smart HDR 3 feature optimaliseert de iPhone 12 je foto’s op basis van AI. Hierdoor herkent de camera allerlei omgevingen en worden verschillende elementen van de foto aan de hand van AI verbeterd zodat een natuurgetrouwe weergave ontstaat.

ProRaw

Phone 12 Pro beschikt ook over het nieuwe Apple ProRAW, dat later dit jaar beschikbaar komt. Hiermee worden de multiframe-beeldverwerking en de computationele fotografie van Apple gecombineerd met de veelzijdigheid van de RAW-structuur. Hierdoor heb je een grote controle over het gebruik van kleur, detail en dynamisch bereik, op de iPhone zelf of met andere professionele fotobewerkingsapps.

Dolby Vision

De iPhone 12 Pro-modellen zijn de enige devices ter wereld die een end-to-end-ervaring voor HDR-video met Dolby Vision en tot 60 fps bieden, plus een nog betere videostabilisatie voor films van bioscoopkwaliteit. Dolby Vision-grading wordt live verwerkt en blijft tijdens het bewerken behouden, zowel in de Foto’s-app als in iMovie. Later dit jaar komt die mogelijkheid er ook in Final Cut Pro X. Dolby Vision geeft op het Super Retina XDR-display een schitterend contrast tijdens opnemen en afspelen, en gebruikers kunnen met ondersteuning voor AirPlay hun video’s tot 4K Dolby Vision delen met externe devices.

iPhone 12 voor ondernemers

Zoals je ziet, biedt de iPhone 12 Pro je ongelofelijk veel mogelijkheden om je onderneming naar de next level te brengen. Benieuwd naar alle features en mogelijkheden? Bestel de iPhone 12 Pro dan snel!

Founders_iphone-12-voor-ondernemers_cta

iPhone 12 Pro: de smartphone voor ondernemers

Benieuwd waarom dit de ultieme smartphone voor ondernemers is? Kijk snel verder!

MEER INFO
Beeld: Apple